Libnet.ro
UNICEF

21:45

IMM Invest a depasit 10 miliarde lei, in numai doua luni. Programul a intrat in a patra faza de implementare

Adevărul Adevărul,
IMM Invest a depasit 10 miliarde lei, in numai doua luni. Programul a intrat in a patra faza de implementare

Numarul de credite aprobate de cei 21 de finantatori participanti la programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii IMM Invest a ajuns la 11. 589, iar volumul finantarii garantate este de peste 10,22 miliarde lei, anunta Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii S. continuă pe Adevărul

Fondul de Garantare: Prin IMM Invest s-au acordat 10,22 miliarde lei in aproximativ doua luni

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM SA-IFN) a anuntat luni ca IMM Invest a intrat in faza a patra de implementare, plata ajutorului de stat, iar prin program s-au acordat 10,22 miliarde lei in aproximativ doua luni, ceea ce inseamna o crestere a creditului bancar catre companii de 34 de ori peste media lunara a creditelor acordate in ultimul deceniu. Platile deja facute se ridica la 16,06 milioane lei, informeaza News. ro.

Rezultate IMM Invest in 2 luni jumate: Cate credite au acordat bancile si care e suma

Au trecut 2 luni si jumatate de la redeschiderea programului de creditare a firmelor cu garantii de stat, IMM Invest, iar Fondul de garantare a transmis rezultatele oficiale de pana acum, in privinta numarului de credite acordate IMM-urilor si a sumei garantate.

Romania, printre cele mai mici programe anticriza din regiune. Doar Rusia sta mai prost Doua tari au aplicat un IMM Invest complet diferit

In regiunea noastra, Romania are al doilea cel mai mic pachet de masuri anticriza, cam 4,8% din PIB, conform unei prezentari a economistului-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucsa. Rusia are cel mai mic pachet la 3,5% din PIB. Cel mai mare pachet este in Cehia de 23,5% din PIB.

Alphabet (Google) investeste 10 miliarde dolari in India

Alphabet, compania mama a Google, a anuntat ca va investi aproximativ zece miliarde de dolari in urmatorii cinci - sapte ani, prin investitii de capital si parteneriate, acesta fiind cel mai mare angajament fata de o principala piata in crestere, scrie Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )