Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raport Banca Mondiala: Eradicarea coruptiei este mai importanta ca oricand. Studii de caz

Adevărul Adevărul,
Raport Banca Mondiala: Eradicarea coruptiei este mai importanta ca oricand. Studii de caz

Progresele impotriva coruptiei se pot inregistra chiar si in conditiile cele mai dificile, arata un nou raport elaborat de Banca Mondiala pe cinci domenii principale: achizitiile publice, infrastructura, intreprinderile de stat, autoritatea vamala si prestarea serviciilor. continuă pe Adevărul

Banca Mondiala recomanda Romaniei cresterea eficientei declaratiilor de avere

Progresele impotriva coruptiei se pot inregistra chiar si in conditiile cele mai dificile, arata un nou raport elaborat de Banca Mondiala, document care cuprinde cinci domenii tematice principale: achizitiile publice, infrastructura, intreprinderile de stat, autoritatea vamala si prestarea serviciilor, precum si teme transversale, cum sunt initiativele privind guvernarea deschisa si GovTech, exemplificate prin studii de caz din intreaga lume, relateaza Agerpres.

Banca Mondiala: Romania trebuie sa sporeasca eficienta declaratiilor de avere, inclusiv activele detinute in strainatate prin terti

Banca Mondiala recomanda Romaniei sa sporeasca eficienta declaratiilor de avere si de interese, care ar trebui intocmite nu numai de oficialii publici, ci si pentru membrii familiilor lor in calitate de beneficiari.

Experiment Antena 3: Ce este mai complicat, votul sau mersul la cumparaturi?

Nu este mai complicat sa mergi la vot decat sa mergi la hipermarket - ii linistea presedintele Klaus Iohannis pe alegatori, in urma cu doua luni, cand numarul infectarilor nu era atat de mare. in saptamana alegerilor, Cetateanul C a pus in practica spusele presedintelui si a simulat procesul de votare, pas cu pas. A mers si la hipermarket, pentru a vedea ce este mai complicat - votul sau cumparaturile.

Nicusor Dan: Miza acestor alegeri este mai mult decat rezolvarea problemelor Bucurestiului, e vorba despre valori

Candidatul unic sustinut de PNL si USR-PLUS la alegerile din Bucuresti, Nicusor Dan a aratat astazi in cadrul unei conferinte de presa organizata in Parcul Verdi ca sistemul corupt instituit de administratia Firea-PSD este cauza problemelor cu care se confrunta bucurestenii si ca este singurul candidat care poate invinge caracatita PSD.

Criza COVID-19. Comisia Europeana, semnal de alarma: in anumite state din UE, situatia este mai rea decat in timpul varfului din martie. Trebuie luate masuri imediat ce apar semne de focare

Cu tot mai multe cazuri in majoritatea tarilor si sezonul gripei la orizont, Comisia Europeana si Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC) au lansat o alerta generala, potrivit El.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )