Libnet.ro
UNICEF

12:45

Compania low-cost cu zboruri din Romania care ar putea lansa curse spre New York si Toronto

Adevărul Adevărul,
Compania low-cost cu zboruri din Romania care ar putea lansa curse spre New York si Toronto

Wizz Air ar planui sa introduca primele zboruri transatlantice ale companiei low cost, care ar decola de pe aeroportul londonez Luton catre New York si Toronto, in martie 2018. Compania nu a confirmat aceasta informatie, dar nici nu a negat ca intentioneaza sa lanseze noi curse. continuă pe Adevărul

Jurnalista din Romania care l-a intalnit pe Dan Brown

Scriitorul Dan Brown a fost desemnat printre cei mai influenti 100 de oameni din lume. Colega noastra Oana Portase a avut ocazia unica de a se intalni cu autorul, asta pentru ca el da foarte rar.

Caru' cu vedete: Vedete din Romania care au fost hartuite sexual; Serban Huidu, acuzat ca isi terorizeaza chiriasii: Ne-a taiat curentul; Cat a fost darul la nunta lui Mutu. Suma uimitoare stransa de proaspetii insuratei.

Mihai Constantinescu a fost la un pas sa moara in timpul operatiei la inima. A povestit chiar el cumpana prin care a trecut. Mihai Constantinescu a trecut printr-o operatie complicata la inima in urma cu cateva. Dan Bittman, din nou solist la IRIS. Va canta cu trupa in care s-a lansat! Pentru noile generatii, Dan Bittman este asociat cu trupa Holograf de unde canta de trei decenii. Putini stiu ori isi amitesc faptul ca popularul artist.

Nu vedeti ca va vindeti tara? Fenomenul din Romania care a atras atentia Comisiei Europene

Deputatul Marius Pascan a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca intre 40 si 70 la suta dintre terenurile agricole ale Romaniei au fost vandute strainilor,.

Dezastru pentru mediu in trei orase din Romania. Gavrulescu: in Iasi, situatia este cea mai dezastruasa

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre celetrei municipalitati din Romania, care sunt vizate de.

Elevii din Romania sunt invatati de 4.500 de cadre didactice necalificate

In anul scolar 2017-2018, elevii din Romania sunt invatati de 4. 500 de cadre didactice necalificate, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant. Romania este singura tara din Uniunea Europeana in care exista titulatura de necalificat in sistemul educational, potrivit sursei citate.

Dan Bucsa: Lipsa investitiilor, pata de pe cresterea economica din Romania; salariile si pensiile vor fi mancate de inflatie si depreciere

Nu sunt proiecte de investitii? Cine este responsabil? Statul, care stie foarte bine care sunt cele mai circulate si cele mai aglomerate sosele din Romania. Mai avem si coridoarele europene, care sunt foarte clar stabilite, insa se intrerup la intrarea.

Ambasadorul SUA: Presedintele meu a aplaudat lupta anticoruptie din Romania

Ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, a mai dat, joi, un mesaj de sustinere din partea SUA pentru lupta anticoruptie din Romania, la deschiderea misiunii comerciale americane Trade Winds, la care au participat si premierul roman, Mihai Tudose, precum si un inalt oficial al Guvernului de la Washington, Dale Tasharski, adjunct pentru Europa al asistentului secretarului american pentru Comert.

Telekom lanseaza servicii bancare pe piata din Romania, in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia

Telekom Romania a anuntat miercuri lansarea serviciilor bancare pe piata locala in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online, la www. telekombanking. ro si vor fi introduse, gradual, din luna noiembrie, in magazinele Telekom si Germanos. Cei interesati isi pot face cont curent direct din aplicatia de mobil disponibila in App Store) si pot efectua, timp de trei ani, retrageri gratuite de la orice bancomat, in tara si in strainatate, si de transferuri in lei gratuite in limita a 50. 000 de lei, la orice banca din Romania, prin intermediul serviciilor online de internet si mobile banking.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )