Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mihai Tudose: Nu planuim o taxa pe activele bancare

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose: Nu planuim o taxa pe activele bancare

Premierul Mihai Tudose a transmis, pentru Bloomberg, ca nu intentioneaza sa introduca o taxa pe activele bancare, scrie Ziarul Financiar, dupa ce senatorul Florin Citu a declarat, miercuri, ca Guvernul. continuă pe Antena3

UPDATE Bloomberg: Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare/ Si MFP neaga iintr-un comunicat nformatia lansata de Citu

Nu, deloc!, a raspuns premierul Mihai Tudose intrebarii adresate de Bloomberg cu privire la intentia de a taxa activele bancare. Informatia a fost lansata in spatiul public miercuri de catre senatorul liberal Florin Citu, vicepresedintele Comisiei de Buget a Senatului. Reamintim ca miercuri, actiunile Bancii Transilvania, cel mai tranzactionat emintent de la bursa romaneasca, se depreciasera cu 3%, la 2,375 lei, in timp ce titlurile BRD scazusera cu pana la 3,7% la 13,38 lei, cele mai abrupte scaderi de pe piata locala de capital. Intre timp, minusurile actiunilor bancare se apropie de 5 %. Ulterior, oficialii MFP au transmis un comunicat in care neaga si ei informatia.

Bloomberg: Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare

Nu, deloc!, a raspuns premierul Mihai Tudose intrebarii adresate de Bloomberg cu privire la intentia de a taxa activele bancare. Informatia a fost lansata in spatiul public de catre senatorul liberal Florin Citu, vicepresedintele Comisiei de Buget a Senatului. Reamintim ca miercuri, actiunile Bancii Transilvania, cel mai tranzactionat emintent de la bursa romaneasca, se depreciasera cu 3%, la 2,375 lei, in timp ce titlurile BRD scazusera cu pana la 3,7% la 13,38 lei, cele mai abrupte scaderi de pe piata locala de capital.

Bloomberg: Premierul Mihai Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare

Premierul Mihai Tudose a negat ca ar intentiona sa taxeze activele bancare, dupa ce ipoteza a aparut, miecuri, in spatiul public, informeaza Bloomberg.

Guvernul pregateste o taxa de 0,5% pe activele bancare; taxa va fi platita tot de populatie

ACTUALIZARE 12:08 Cristian Socol: Nu s-a pus niciodata problema impunerii unei taxe pe activele bancare Economistul Cristian Socol, despre care liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat ca a lucrat la programul de guvernare, neaga faptul ca Executivul intentioneaza sa introduca o taxa pe activele bancare. ------------- Executivul condus de Mihai Tudose pregateste o taxa pe activele bancare pentru cresterea incasarilor bugetare, sustine senatorul PNL Florin Citu.

Guvernul pregateste o taxa de 0,5% pe activele bancare; taxa va fi platita tot de populatie

Executivul condus de Mihai Tudose pregateste o taxa pe activele bancare pentru cresterea incasarilor bugetare, sustine senatorul PNL Florin Citu.

De ce spune Mihai Tudose ca nu are card si primeste banii in plic. Analist: Este din alta epoca. Ce pregateste, de fapt, PSD

Dupa multinationale si administratorii Pilonului II de pensii, a venit randul bancilor, acuzate de premierul Mihai Tudose ca jefuiesc deponentii. Senatorul PNL Florin Citu si deputatul USR sustin ca, de fapt, guvernul PSD este disperat sa faca rost de bani si pregateste o supra-taxa pe activele institutiilor financiare.

Mihai Tudose, de Ziua Limbii Romane: Sa ne cinstim parintii, dascalii, scriitorii, ziaristii

Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Limbii Romane. Tudose spune, ca, din perspectiva Centenarului Marii Uniri, constientizam, o data in plus, nevoia unitatii in jurul.

DECIZIA-FULGER de ULTIMA ORA luata de premierul Mihai Tudose. Nimeni nu se astepta la asta

Premierul Mihai Tudose a facut o vizita neanuntata, joi dimineata,laAeroportul Otopeni. Vom reveni cu amanunte.

Premierul Mihai Tudose se intalneste cu reprezentantii sindicatelor din invatamant

Reprezentantii sindicatelor din invatamant se intalnesc luni cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa acorde elevului rolul central in ceea ce inseamna educatia din Romania, programele scolare invechite, subfinantarea sistemului, salarizarea angajatilor din educatie, scrie News. ro.

Premierul Mihai Tudose, la finalul inspectiei la Tarom: Cineva din echipa care ma insoteste a avut o remarca foarte trista: Parca pana acum nu au avut conducere

Premierul Mihai Tudose efectueaza, joi, o inspectie la Tarom si la Aeroportul Otopeni, dupa ce conducerea institutiei a fost schimbata, pe fondul pierderilor inregistrate in ultimul an.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )