Libnet.ro
UNICEF

01:05

DISCUTII LA PALATUL VICTORIA INTE LUDOVIC ORBAN, FLORIN CITU SI SERGIU OPRESCU IMM-urile au solicitat intr-o saptamana atatea credite cate ar fi cerut inainte in sase luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DISCUTII LA PALATUL VICTORIA INTE LUDOVIC ORBAN, FLORIN CITU SI SERGIU OPRESCU IMM-urile au solicitat intr-o saptamana atatea credite cate ar fi cerut inainte in sase luni

Bancile au primit, in decursul unei saptamani, in cadrul Programul IMM Invest, atatea cereri de credite cat ar fi primit inainte de pandemie in sase luni, a spus, vineri, presedintele Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Sergiu Oprescu. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, sedinta la Cotroceni cu Mugur Isarescu, Ludovic Orban si Florin Citu. Va fi analizata situatia economiei, in contextul epidemiei de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema situatiei economice in care se gaseste Romania din cauza COVID-19. Discutiile sunt programate sa inceapa vineri, de la ora.

FLORIN CITU: Subiectul cresterii pensiilor nu poate fi scos din contextul tuturor cheltuielilor bugetare

Subiectul cresterii pensiilor la 1 septembrie nu poate fi scos din contextul tuturor cheltuielilor bugetare vitale pentru dezvoltarea economiei, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

FLORIN CITU: Vom prezenta programul de relansare economica pe 1 iunie

Programul de relansare economica va fi prezentat public de Guvern pe data de 1 iunie si va include masuri clare pentru facilitarea pastrarii in tara a lucratorilor reveniti recent in Romania, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu: Legea pensiilor creeaza probleme de sustenabilitate bugetului, nu numai pentru 2020, ci si pentru urmatorii doi ani

Legea care prevede majorarea pensiilor ridica probleme de sustenabilitate bugetului nu doar pentru 2020, dar si pentru urmatorii doi ani, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu: Aproape un milion de romani au revenit in Romania. E o provocare pentru Guvern sa creeze locuri de munca

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca aproape un milion de romani care lucrau in alte tari au revenit in ultima perioada in Romania si ca acest lucru ar trebui sa fie o provocare pentru Guvern pentru a crea locuri de munca.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegeri parlamentare - in 6 decembrie, alegeri locale - la sfarsitul lunii septembrie

Premierul Ludovic Orban a confirmat, la sfarsitul acestei saptamani, declaratia lui Eugen Tomac, presedintele PMP - partid care este aliatul liberalilor la guvernare -, privind perioada in care vor fi organizate alegerile locale si cele parlamentare.

LUDOVIC ORBAN, LA INAUGURAREA MUZEULUI BRATIANU: Putem sa le oferim romanilor un loc in care sa intalneasca istoria

Premierul Ludovic Orban a participat duminica, alaturi de ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, la inaugurarea Muzeului National Bratianu in incinta vilei care a apartinut familiei Bratianu, la Stefanesti, judetul Arges.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale

Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila, a spus, ieri, premierul Ludovic Orban.

Florin Citu: Pensiile si salariile, in pericol!

Pensiile si salariile sunt in pericol. Pericolul destabilizarii finantelor publice vine de la programele populiste din Parlamentul Romaniei, a spus Florin Citu.

Florin Citu: Programul de relansare economica va fi prezentat public la 1 iunie

Programul de relansare economica va fi prezentat public de Guvern pe data de 1 iunie si va include masuri clare pentru facilitarea pastrarii in tara a lucratorilor reveniti recent in Romania, a declarat, vineri, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )