Libnet.ro
UNICEF

14:15

FNGCIMM suplimenteaza cu 340 milioane lei plafonul acordat OTP Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FNGCIMM suplimenteaza cu 340 milioane lei plafonul acordat OTP Bank

OTP Bank a anuntat azi ca obtine dublarea plafonului de garantare in cadrul Programului IMM Invest Romania, derulat prin intermediul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM), dupa ce suma initiala acordata OTP Bank in cadrul acestui program, in valoare de aproximativ 340 milioane de lei, a fost epuizata. continuă pe Ziarul Bursa

CA URMARE A DUBLARII COSTURILOR DE RISC, IN CONTEXTUL PANDEMIEI OTP Bank Romania si-a scazut profitul de la 54 milioane lei la 17 milioane lei

Rezultatele financiare sunt aferente primului semestru al anului in curs * Gyula Fater, Director General OTP Bank Romania: Banca a obtinut un profit de 17 milioane lei in primul semestru, chiar si dupa constituirea provizioanelor in suma de 58,9 milioane pentru efectele neprevazute ale Covid OTP Bank Romania a inregistrat, in primele sase luni ale anului in curs, un profit consolidat dupa impozitare de 17 milioane lei, mai mic fata de rezultatul din semestrul intai al lui 2019, de 54 milioane lei, au transmis, vineri, reprezentantii bancii. Acestia apreciaza ca scaderea vine ca urmare a dublarii costurilor de risc, in contextul pandemiei de Covid-19.

Primarul Robert Negoita face primul pas pentru construirea pasajului gigantic de sub bulevardul Unirii: Consiliul local decide miercuri daca aproba cheltuirea a peste 865 milioane lei pentru proiect

Consiliul local al Sectorului 3 decide miercuri daca aproba indicatorii tehnico-economici pentru pasajul rutier gigant de sub bulevardul Unirii, intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia. Acesta va avea o lungime de 2,5 km, doua etaje subterane de parcare cu peste 2. 800 de locuri si va costa circa 865 milioane lei, potrivit proiectului de hotarare ce va fi discutat miercuri de consilierii locali. Dupa realizarea pasajului, la suprafata, bulevardul Unirii va deveni pietonal. Principala problema este ca bulevardul se afla in administrarea Primariei Capitalei, iar Sectorul 3 nu poate investi in ceva ce nu ii apartine, potrivit legii. Ana Galbenu, consilier USR Sector 3, este de parere ca acest pasaj trebuie realizat de Primaria Capitalei.

BVB Rulaj de 30,9 milioane lei, sub media zilnica a anului

Scadere pe linie, pentru indici Rulajul inregistrat in ultima sedinta de tranzactionarea a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la 30,93 milioane de lei, peste cel din sedinta anterioara, de 18,3 milioane de lei, dar sub media zilnica a anului, de circa 47,57 milioane de lei.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 500 milioane de lei, la o dobanda de 3,44% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 52 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de Agerpres.

AEP: Subventii in valoare de peste 6 milioane lei au fost acordate partidelor in prima decada a lui august

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat luni ca, in prima decada a lunii august, partidelor politice au primit subventii in valoare totala de 6. 078 de lei, conform news. ro.

ştiri din Economie

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )