Libnet.ro
UNICEF

08:00

Guvernul a adoptat normele metodologice pentru programele IMM Leasing si IMM Invest Romania

Adevărul Adevărul,
Guvernul a adoptat normele metodologice pentru programele IMM Leasing si IMM Invest Romania

Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, normele metologice pentru programele IMM Leasing si IMM Invest Romania, in cazul celui din urma fiind vorba despre implementarea unor modificari. continuă pe Adevărul

Guvernul a adoptat normele metodologice pentru programele IMM Leasing si IMM Invest Romania

Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, normele metologice pentru programele IMM Leasing si IMM Invest Romania, in cazul celui din urma fiind vorba despre implementarea unor modificari, conform news. ro.

Guvernul a adoptat normele metodologice pentru IMM Leasing si IMM Invest Romania

Guvernul a adoptat, in sedinta de ieri, normele metologice pentru programele IMM Leasing si IMM Invest Romania, in cazul celui din urma fiind vorba despre implementarea unor modificari.

Business report: Clasamentul primelor 20 de banci comerciale din Romania. Isarescu vrea sa conteste la CCR definitia colaboratorului Securitatii. Nobelul si faptele, nu vorbe sunatoare. Nou regulament pentru gradinite si scoli

Experientele neplacute ale unui tanar care a incercat sa vanda un apartament * Clasamentul primelor 20 de banci comerciale din Romania * Romania, campioana la fraudarea fondurilor europene in 2019. Cum fura romanii banii UE * Nou regulament pentru gradinite si scoli. Ce schimbari apar * Eugen Radulescu BNR): Inflatia negativa? Nu e nimic special, reducerea cererii in pandemie * Nobelul si faptele, nu vorbe sunatoare * Isarescu vrea sa conteste la CCR definitia colaboratorului Securitatii * Guntram Wolff, directorul Bruegel: Europa are capacitate, dar ii lipsesc spiritul antreprenorial si universitatile de top * Guvernul a adoptat normele metodologice pentru programele IMM Leasing si IMM Invest.

Prin IMM Leasing, companiile vor avea acces la finantare pentru achizitia de utilaje sau echipamente tehnologice

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat la finalul sedintei de Guvern de joi, ca au fost adoptate norme metodologice pentru IMM Invest si IMM Leasing. in cadul celui de-al doilea program,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )