Libnet.ro
UNICEF

01:05

10 milioane de euro investitie in Aushopping Satu Mare: devine strip mall si primeste si un cartier rezidential

Adevărul Adevărul,
10 milioane de euro investitie in Aushopping Satu Mare: devine strip mall si primeste si un cartier rezidential

Ceetrus Romania investeste 10 milioane de euro in extinderea centrului comercial din Satu Mare cu 9. 000 de metri patrati. Reamenajarea si extinderea sub forma unui strip mall si construirea unui cinema vor fi gata spre finalul anului urmator. Odata cu incheierea acestor lucrari, investitorul va incepe constructia unui cartier rezidential, pe o suprafata de 50. 000 mp, in vecinatatea spatiului comercial. continuă pe Adevărul

Investitie de 10 milioane euro in hotelul Radisson Blue Brasov

Proiectul este realizat de compania romaneasca Rara Hotels Compania romaneasca Rara Hotels investeste 10 milioane de euro in realizarea proiectului hotelului de cinci stele Radisson Blue din Brasov, arata un comunicat al companiei.

Ceetrus Romania, 10 mil. euro in faza a doua a Aushopping Satu Mare. Ce va cuprinde proiectul?

Ceetrus Romania continua dezvoltarea in Satu Mare, unde in urma cu un an a achizitionat un teren de 7 hectare, pe care demareaza faza a doua a proiectului comercial. Acesta reprezinta o extindere a centrului comercial existent, oferind un spatiu de tip.

4 milioane de euro, investitie intr-un depozit pentru 3 milioane de carti

Investitia de 4 milioane de euro intr-un nou depozit, dar si intr-un soft specializat in procesarea comenzilor va duce la o capacitate de procesare tripla pentru Libris. ro, ajungand astfel la 12. 000 de comenzi pe zi, anunta reprezentantii companiei. Acestia au accelarat finalizarea lucrarilor pentru a fi pregatiti pentru Black Friday, cand estimeaza peste 17. 000 de comenzi.

Doi barbati, tata si fiu, au fost gasiti morti in locuinta lor din Satu Mare, principala ipoteza fiind ca au fost ucisi

Doi barbati au fost gasiti morti, marti seara, intr-un apartament din orasul Satu Mare, iar anchetatorii cred ca au fost ucisi, astfel ca au loc razii pentru identificarea suspectilor. Victimele sunt un barbat de 74 de ani si fiul acestuia, de 36 de ani, care au fost gasiti decedati de catre o ruda.

CRIMA in Satu Mare! Tata si fiu, gasiti morti in apartament

Un barbat, in varsta de 74 de ani, si fiul acestuia, in varsta de 38 de ani, au fost ucisi cu sange rece. Cei doi au fost gasiti decedati in apartamentul lor din Satu Mare. Marti, in jurul orei.

Satu Mare: Suspect in cazul dublului asasinat, prins. Ce le-a marturisit politistilor

Politistii din Satu Mare au reusit sa il prinda pe barbatul suspectat ca ar fi ucis doua persoane in apartamentul in care locuiau. Principalul suspect al dublului asasinat este un barbat in.

CRIMA la Satu Mare. Doi barbati injunghiati in casa. Incredibil cine este principalul suspect al asasinatului

Autorul dublei crime de la Satu Mare a fost prins. RTV anunta ca un barbat de 34 de ani, principalul suspect al asasinatului, a fost dus la audieri. Suspectul ar fi cunoscut victimele si le-ar fi atacat in urma.

Barbatul responsabil de dubla crima din Satu Mare a fost prins

Un criminal periculos, care a ucis doi oameni, este in libertate in Satu Mare. Politistii au intrat in alerta dupa ce trupurile victimelor au fost descoperite de o ruda in apartamentul in care.

Crima oribila in Satu Mare. Tata si fiu, gasiti morti in apartament

Politistii din Satu Mare au instituit filtre in oras pentru a prinde suspectul care a ucis doua persoane, tata si fiu. Cei doi barbati au fost gasiti morti in apartamentul lor. Alerta cu privire la o posi.

Criminal periculos din Satu Mare, care a ucis doi oameni, inca in libertate

Un criminal periculos, care a ucis doi oameni, este in libertate in Satu Mare. Politistii au intrat in alerta dupa ce trupurile victimelor au fost descoperite de o ruda in apartamentul in care.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )