Libnet.ro
UNICEF

12:01

Caba investeste peste 100 de milioane de euro in faza 2 a proiectului 102 The Address

Adevărul Adevărul,
Caba investeste peste 100 de milioane de euro in faza 2 a proiectului 102 The Address

Dezvoltatorul imobiliar Caba, avand la baza capital turcesc, va investi peste 100 de milioane de euro in dezvoltarea unui proiect mixt in zona in care si-a facut debutul acum un an, respectiv nordul capitalei, chiar langa 102 The Address. continuă pe Adevărul

STB vrea sa cumpere piese de schimb pentru autobuzele Mercedes Benz Citaro in valoare de peste 5,2 milioane euro

Societatea de Transport Bucuresti STB) vrea sa achizitioneze piese de schimb pentru autobuzele Mercedes-Benz Citaro, in valoare de 24,92 milioane lei 5,24 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat sambata pe platforma online de achizitii publice SICAP.

Liga Araba va pune la dispozitia Autoritatii Palestiniene 100 milioane dolari pe luna

Liga Araba s-a angajat sa puna la dispozitia Autoritatii Palestiniene 100 milioane de dolari lunar pentru a compensa recentele masuri financiare de retorsiune aplicate de Israel, transmite AFP.

Excedent de 135 milioane euro in comertul international cu cereale, in ianuarie 2019 (statistica)

Romania a inregistrat in ianuarie 2019 un excedent de 135,2 milioane euro in comertul international cu cereale, in contextul in care exporturile au totalizat 170,4 milioane euro, iar importurile 35,2 milioane euro, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica, citate de Agerpres.

Excedent de 135 milioane euro in comertul international cu cereale, in ianuarie 2019

Vesti bune pentru agricultura. Tara noastra a inregistrat in ianuarie 2019 un excedent de 135,2 milioane euro in comertul international cu cereale, conform datelor centralizate de Institutul National de.

PENTRU REABILITAREA UNUI SECTOR DIN DN66: CNAIR a lansat o licitatie de 4,1 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 19,64 milioane lei 4,13 milioane euro), fara TVA, pentru reabilitarea unui sector din Drumul National 66 DN66), proiect finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare - POIM, potrivit unui anunt publicat, astzazi, pe platforma online SICAP.

STS vrea sa cumpere routere in valoare de aproape 7,4 milioane euro

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) vrea sa achizitioneze routere in valoare de 7,39 milioane euro, potrivit unui anunt publicat pe platforma online de achizitii publice SICAP.

Farmec a ajuns in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Care au fost cei trei piloni de dezvoltare pe care a mizat compania

Farmec, producatorul clujean de cosmetice, si-a pastrat pozitia de lider in ultimii ani, inregistrand in medie cresteri anuale ale cifrei de afaceri cu 10%, ajungand in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Compania a vizat trei piloni de.

Vremuri grele pentru Complexul Energetic Oltenia: Si-a bugetat, pentru 2019, venituri cu peste 450 milioane lei mai mici decat cele programate anul trecut

Complexul Energetic Oltenia, companie cu 13. 000 de angajati, si-a programat pentru 2019 venituri cu mult in scadere fata de anul trecut, dar si un profit brut de doar 1 milion de lei, potrivit proiectului de buget al companiei. insa, cifrele din bugetul de venituri si cheltuieli ale CE Oltenia sunt adesea departe de realitate. De exemplu, anul trecut, a fost estimat un profit de 70 milioane de lei, insa a obtinut o pierdere record de aproape 1 miliard de lei, dupa cum arata presa gorjeana.

Fond de imprumuturi de 50 milioane euro pentru startup-uri IT

Un fond de venture debt dedicat cu o valoare tinta de 50 de milioane de euro cauta startup-uri tech din Europa Centrala si de Est si Israel. Venture Debt este un imprumut la termen cu rolul de a ajuta startup-urile sa-si finanteze operatiunile si sa acceseze expertiza, fara diluarea participatiei actionarilor existenti. Cine poate primi finantare.

ştiri din Economie

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )