Libnet.ro
UNICEF

01:05

First Bank investeste 7,5 milioane de euro in tehnologie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
First Bank investeste 7,5 milioane de euro in tehnologie

Pentru a raspunde noilor preferinte si exigente ale clientilor, banca va investi 7,5 milioane de euro in tehnologie si isi va consolida capacitatea interna de a genera procese mai eficiente, rapide si mai fluente. continuă pe Ziarul Bursa

First Bank, victima majora a taxei pe lacomie: concediaza si inchide filiale

First Bank a intrat recent in Romania, insa sederea nu pare a fi una prea buna deoarece va inchide zeci de filiale si concedia sute de persoane. First Bank a intrat pe piata locala prin.

First Bank va inchide unitati bancare si va concedia angajati

First Bank, controlata de fondul american de investitii JC Flowers, anunta ca va comasa si inchide mai multe unitati bancare si, simultan, va reduce numarul de angajati, ca parte a unui proces de tehnologizare.

First Bank va inchide unitati bancare si va concedia angajati. G4Media: Impact al Ordonantei 114

First Bank, controlata de fondul american de investitii JC Flowers, anunta ca va comasa si inchide mai multe unitati bancare si, simultan, va reduce numarul de angajati, ca parte a unui proces de tehnologizare. G4Media sustine, citand un document intern, ca acesta este un efect al Ordonantei 114.

BNR: Rezervele valutare au urcat cu peste 500 de milioane de euro, ajungnd la 32,49 miliarde de euro.

La 28 februarie 2019, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei au urcat cu peste 500 de milioane de euro, ajungand la 32,49 miliarde de euro, de la 31,92 miliarde euro, cat erau la 31 ianuarie 2019, au transmis vineri reprezentantii BNR. Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone. in conditiile evolutiilor preturilor internationale, valoarea acesteia s-a situat la 3. 873 milioane euro.

MASA ROTUNDA ROMEPS / MARCEL DUMITRU MICLAU, ANOFM: Vom atrage 700 milioane euro din fonduri UE pentru stimularea fortei de munca, pana in 2021

Tara noastra are o rata a somajului de 3,32% in prezent, sunt contractati 400 de milioane de euro din fonduri europene pentru stimularea fortei de munca, iar alte 170 de milioane sunt in faza de acreditare, potrivit domnului Marcel Dumitru Miclau, Secretar General al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )