Libnet.ro
UNICEF

09:45

Aplicatia TikTok, anchetata oficial in SUA din motive de securitate

Hotnews Hotnews,
 Aplicatia TikTok, anchetata oficial in SUA din motive de securitate

Aplicatia media sociala TikTok, specializata in formatul video scurt, este anchetata oficial de Comisia pentru Investitii Straine in SUA CFIUS), a anuntat miercuri secretarul Trezoreriei americane, Steven Mnuchin, citat de dpa. continuă pe Hotnews

Aplicatia TikTok, anchetata oficial in SUA din motive de securitate

Aplicatia media sociala TikTok, specializata in formatul video scurt, este anchetata oficial de Comisia pentru Investitii Straine in SUA CFIUS).

E oficial: SUA retrag 12.000 de militari din Germania. O parte ajung in zona Marii Negre, in coasta Rusiei

Secretarul de stat american, Mark Esper, a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa ca SUA vor retrage 11. 900 de militari din Germania. Decizia care apartine presedintelui Donald Trump va dura cativa ani si va costa statul american miliarde de dolari, scrie CNN, care citeaza oficiali americani.

Donald Trump spune ca nu l-a confruntat niciodata pe Vladimir Putin pe tema presupuselor recompense oferite de Rusia talibanilor pentru uciderea militarilor SUA din Afganistan

Presedintele Donald Trump a explicat ca nu l-a chestionat niciodata pe omologul sau din Rusia, Vladimir Putin, cu privire la rapoartele serviciilor de informatii din SUA, care arata ca Moscova ar fi platit.

Drapelul american a fost coborat de pe consulatul SUA din Chengdu

Drapelul american a fost coborat astazi de pe consulatul Statelor Unite din Chengdu, la trei zile dupa ce a fost inchis de Beijing, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea chineza.

Tensiuni diplomatice: China a coborat drapelul american de pe consulatul SUA din Chengdu

Drapelul american a fost coborat luni dimineata de pe consulatul Statelor Unite din Chengdu, la trei zile dupa ce a fost inchis de Beijing, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea chineza, noteaza France Presse.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )