Libnet.ro
UNICEF

10:45

Aurul atinge noi preturi record, pe fondul extinderii pandemiei si inrautatirii relatiei SUA-China

Adevărul Adevărul,
Aurul atinge noi preturi record, pe fondul extinderii pandemiei si inrautatirii relatiei SUA-China

La inceputul acestei saptamani, aurul a atins noi preturi record ca urmare a faptului ca ingrijorarile legate de statisticile referitoare la pandemie precum si tensiunile dintre SUA si China au pus presiune asupra sentimentului investitorilor, se arata intr-o analiza a XTB Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume. continuă pe Adevărul

XTB Romania: Noi preturi record la aur pe fondul agravarii pandemiei si inrautatirii relatiei SUA-China

Aurul a atins noi preturi record ca urmare a faptului ca ingrijorarile legate de statisticile referitoare la pandemie precum si tensiunile dintre SUA si China au pus presiune asupra sentimentului investitorilor, se arata intr-o analiza a XTB Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume.

Pretul aurului atinge un nivel record, pe fondul temerilor privind extinderea pandemiei

Pretul aurului a crescut semnificativ astazi, investitorii fiind din ce in ce mai interesati de metalul galben, pe fondul temerilor ca extinderea pandemiei de coronavirus COVID-19) va incetini ritmul redresarii economiei mondiale, si al tensiunilor geopolitice dintre SUA si China.

Cotatia aurului, activ de refugiu prin excelenta, atinge noi maxime istorice

Cotatia aurului a atins luni un nou record istoric, confirmand statutul de activ de refugiu in fata pandemiei si a tensiunilor chino-americane, dar si pe fondul deprecierii dolarului, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )