Libnet.ro
UNICEF

16:45

BEI sprijina cu 68 de milioane de euro construirea unei noi fabrici Arctic in Romania

Adevărul Adevărul,
BEI sprijina cu 68 de milioane de euro construirea unei noi fabrici Arctic in Romania

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda un imprumut de 68 de milioane de euro producatorului de aparate electrocasnice Arctic pentru finantarea constructiei unei fabrici de mare capacitate axata pe productia de masini de spalat, cu ajutorul unor tehnologii avansate de fabricatie si a eficientei date de automatizare. continuă pe Adevărul

BEI sprijina cu 68 milioane de euro construirea unei noi fabrici Arctic in Romania

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda un imprumut de 68 de milioane de euro producatorului de aparate electrocasnice Arctic pentru finantarea constructiei unei fabrici de mare capacitate axata pe productia de masini de spalat, cu ajutorul unor tehnologii avansate de fabricatie si a eficientei date de automatizare.

Romania poate fi amendata cu peste 2 milioane euro pentru ca nu garanteaza pachetele turistice

Comisia Europeana a anuntat deja statul roman ca poate fi amendata cu 1,9 milioane euro, plus penalitati de intarziere, pentru ca nu a transpus pana la 1 ianuarie Directiva privind garantarea pachetelor turistice, care ar fi trebuit sa intre in vigoare la 1 iulie.

Noi fonduri europene de 24 de milioane Euro pentru proiecte IT de Big Data si Open Data. Descarca ghidul propus

Statul pregateste o noua linie de finantare de aproape 24 de milioane de euro din fonduri europene, pentru infrastructurile de Big Data si Open Data publice privind diversele evidente cu cetatenii sau firmele din Romania. Banii sunt asigurati din Fondul European de Dezvoltare Regionala, parte a Politicii de coeziune a Uniunii Europene, si reprezinta o oportunitate pentru firme IT care pot fi contractate pentru diferite servicii, in urma unor proceduri de achizitii publice in proiecte.

Romanii au investit circa 5 milioane euro in piscine

Interviu cu Adrian Chicinas, Regional Sales Manager Hydroline) Reporter: Cum a evoluat piata piscinelor din tara noastra? Adrian Chicinas: Sectorul piscinelor din Romania a evoluat natural, in timp, intr-un sens constant si pozitiv. Cea mai prospera perioada pe piata noastra a fost intre anii 2000 si 2007. insa romanii s-au dovedit a fi atasati de confortul propriei case si, astfel, au investit in 2016 aproximativ 4 milioane de euro in constructia de piscine, iar estimarile expertilor din domeniu a aratat o crestere de aproape 5 milioane de euro, pentru 2017.

ULTIMA ORA! Investitii URIASE in Aparare: Romania cumpara echipament de 750 de MILIOANE EURO pentru ARMATA

Romania face o investitie uriasa in Aparare. MapN a lansat o licitatie de circa 750 de milioane de euro pentru achizitia a 3. 265 de platforme multifunctionale pe roti - autocamioane militare, autocisterne,.

O companie fondata de Alfred Nobel a produs explozibili de 10,7 milioane euro

Compania cu capital spaniol Maxam Roma-nia, subsidiara unui grup de firme ale carui baze au fost puse de Alfred Nobel in 1872, produce explozibili in orasul Victoria, din judetul Brasov. Anul trecut, compania a avut o cifra de afaceri de 49,83 milioane de lei 10,7 milioane de euro) in crestere cu aproape 10% fata de anul anterior, in timp ce pierderile s-au restrans de aproape cinci ori, pana la 955. 000 de lei.

EximBank - cifra de afaceri de 162 milioane euro din factoring, in 2017

Traian Halalai, EximBank: in 2017, cifra de afaceri inregistrata pe segmentul de factoring a fost cu 47% peste cea din 2016 si de patru ori mai mare fata de 2015 EximBank a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproape 162 de milioane de euro din operatiuni de factoring, marcand al treilea an consecutiv de crestere accelerata, arata un comunicat al institutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )