Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Care sunt cele mai bune investitii in perioada crizei COVID-19: Imobiliarele raman in Romania o zona de refugiu, avand in vedere ca exista potential de crestere

B1 B1,
EXCLUSIV Care sunt cele mai bune investitii in perioada crizei COVID-19: Imobiliarele raman in Romania o zona de refugiu, avand in vedere ca exista potential de crestere

EXCLUSIV Specialistii sunt de parere ca pandemia de coronavirus a generat o criza ce va schimba profund economia mondiala. Pentru ca numarul cazurilor de COVID-19 este in continua crestere si s-a accentuat. continuă pe B1

Care sunt cele mai importante afaceri ale lui Cristi Borcea si pe numele cui sunt trecute. Valentina Pelinel, obligata sa accepte situatia

Mai mult de jumatate dintre afacerile lui Cristi Borcea sunt pe numele mamei sale. Astfel, desi doamna Elena nu si-a terminat nici macar liceul, femeia are pe mana afaceri de peste 300 de milioane de euro. Impact. ro are toate detaliile. Cea mai mare parte a averii lui Borcea este pe numele mamei sale in 2014, .

Care sunt cele mai asteptate productii de la Festivalul de Film de la Venetia 2020

Festivalul International de Film de la Venetia 2020, cel mai longeviv eveniment de gen din lume, se va desfasura in perioada 2-12 septembrie 2020. Actrita Cate Blanchett va fi presedintele juriului celei de-.

COVID-19: Care sunt cele mai afectate 5 judete. Bucuresti ramane lider

Numarul de infectari cu noul coronavirus a trecut de 55. 000 in Romania. Grupul de Comunicare Strategica a raportat in data de 6 august 2020 alte 1. 345 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 si 45 de.

O noua rectificare bugetara va fi aprobata saptamana viitoare Orban: Situatia economica nu e dintre cele mai bune

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul de ordonanta privind rectificarea bugetara, a anuntat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de Guvern de vineri. Este a doua rectificare bugetara din acest an, dupa cea din aprilie, din timpul situatiei de urgenta. Orban a precizat ca situatia economica nu e dintre cele mai bune si Tva trebui sa dramuim fiecare ban.

Una dintre cele mai bune perechi de casti cu noise cancelling de pe piata are in sfarsit un succesor: Sony a anuntat WH-1000XM4

Lansarea lui WH-1000XM4 vine la capatul mai multor luni de speculatii, si confirma in mare ceea ce asteptam - nu sunt schimbari majore, dar sunt binevenite.

Cum sa alegi dintre cele mai bune case de pariuri? Ghid incepatori

Toata lumea pariaza, insa putini sunt cei care stiu sa profite la maxim de punctele forte ale numero.

Cele mai populare masti de protectie de la Hollywood

Purtarea mastilor de protectie, in special in spatii publice inchise, este obligatorie, sau cel putin recomandata, mai peste tot in lume. Afla care sunt cele mai populare masti printre vedetele de la Hollywood! .

Tot mai multi romani vor sa-si schimbe locul de munca. Care sunt cele mai cautate companii

Romanii au aplicat tot mai mult pentru joburi noi in iulie, numarul CV-urilor depuse crescand cu 38% fata de aceeasi perioada a anului trecut si cu peste 20% fata de luna iunie a acestui an.

Ludovic Orban: Guvernul este preocupat de problemele din Valea Jiului si cauta sa gaseasca cele mai bune solutii, astfel incat zona sa aiba un viitor

Premierul Ludovic Orban a mers joi in Valea Jiului pentru a discuta cu minerii din zona si pentru a-i asigura pe acestia ca Guvernul se implica pentru a le rezolva problemele. Premierul a participat si la.

Noi statistici COVID-19 in Romania. Judetele cu cele mai multe cazuri. Care este cea mai afectata grupa de varsta?

Autoritatile au facut o noua actualizare a statisticilor oficiale cu privire la evolutia pandemiei Covid-19 in Romania. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri de coronavirus si care sunt cele mai afectate grupe de varsta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )