Libnet.ro
UNICEF

19:47

LA FINELE SAPTAMANII TRECUTE Tranzactia prin care SIF Banat-Crisana a preluat Doosan IMGB a fost finalizata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA FINELE SAPTAMANII TRECUTE Tranzactia prin care SIF Banat-Crisana a preluat Doosan IMGB a fost finalizata

Tranzactia prin care SIF Banat-Crisana SIF1) a achizitionat 99,92% din Doosan IMGB a fost finalizata in data de 23 octombrie in conditiile in care, cu o zi in urma, Consiliul Concurentei emisese decizia de neobiectiune privind operatiunea de concertare economica realizata prin dobandirea de catre SIF1 a controlului asupra Doosan, se arata intr-un raport al societatii de investitii financiare remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Un document plin de erori, prin care statul se spala pe maini de o parte din bolnavi, lasati sa se descurce cum o vrea imunitatea lor. OUG care stabileste ca pacientii asimptomatici si cu forme usoare nu mai sunt internati in spital, criticata dur de med

Ordonanta de Urgenta ce prevede ca pacientii asimptomatici si cei cu forme usoare de COVID-19 nu vor mai fi internati in spital, ci vor fi tratati acasa, de medicii de familie, este criticata dur de Sandra Alexiu, medic de familie si presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti - Ilfov: Un document plin de erori, nascut in trei saptamani, dupa declaratii aiurite, prin care statul se spala pe maini de o parte din bolnavi care sunt lasati sa se descurce cum o vrea imunitatea lor, indesati cu suplimentele care zburda in reclamele la televizor. Si e doar un moment in timp, urmeaza alte ordine, decizii, hotarari, norme de aplicare pana sa devina aplicabil.

Noua metoda prin care hotii iti iau banii. inselatoria asta face ravagii in Romania acum

A aparut o noua metoda prin care hotii iti iau banii. Aceasta este inselatoria care face ravagii in Romania in prezent. O femeie din Alba este cercetata pentru inselaciune in forma continuata dupa ce a promis mai multor oameni ca le aduce produse din afara UE, fara sa mai plateasca taxe vamale. Astfel, femeia a .

Camera deputatilor dezbate proiectul de lege al lui Teodorovici prin care sunt salvate terasele construite ilegal

Un proiect de lege care ar scapa de la demolare terasele construite ilegal pe litoralul Marii Negre intra azi la dezbateri in Comisia pentru buget din Camera Deputatilor pentru raport, ultimul pas inainte de votul final din camera decizionala, potrivit g4media.

ROBERT CAZANCIUC: Patriotism, sacrificiu, credinta, disciplina - cuvintele prin care putem defini Armata Romana

Presedintele Senatului, Robert Cazanciuc, afirma printr-un mesaj pe Facebook ca Armata Romana poate fi definita prin patriotism, sacrificiu, credinta, disciplina riguroasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )