Libnet.ro
UNICEF

17:30

Florin Citu: Planul european de recuperare economica ar putea aduce Romaniei garantii de 393 milioane euro

Adevărul Adevărul,
Florin Citu: Planul european de recuperare economica ar putea aduce Romaniei garantii de 393 milioane euro

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a sustinut marti, la reuniunea ECOFIN, pozitia Romaniei ca viitorul fond de recuperare sa fie nediscriminatoriu la nivelul UE 27 si sa se concentreze pe marile prioritati, inclusiv pe investitii, iar programul de sprijin pentru combaterea somajului sa fie implementat rapid. continuă pe Adevărul

FLORIN CITU: Planul de recuperare economica trebuie sa fie pus in aplicare rapid si fara conditionalitati inutile

Viitorul fond de recuperare economica trebuie sa fie nediscriminatoriu la nivelul UE 27 si sa se concentreze pe marile prioritati, inclusiv pe investitii, iar programul de sprijin pentru combaterea somajului sa fie implementat rapid, a transmis ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, marti, la reuniunea ECOFIN.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Fondul european de recuperare economica sa fie nediscriminatoriu la nivelul celor 27 de state UE. Planul sa fie aplicat rapid, fara birocratie, si sa se axeze pe marile prioritati

Romania doreste ca fondul de recuperare economica sa fie nediscriminatoriu la nivelul celor 27 de state membre UE si sa se concentreze pe marile prioritati, inclusiv pe investitii, a fost pozitia sustinuta ma.

FLORIN CITU: Romania a reusit o crestere economica in termeni reali de 0,3%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca Romania a reusit, impotriva criticilor si estimarilor apocaliptice, o crestere economica in termeni reali de 0,3% fata de trimestrul 4 din 2019 si se asteapta ca agentiile de rating si analistii sa corecteze estimarile in perioada urmatoare.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru. Sa eliminam scenariile apocaliptice (VIDEO)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2020,a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, luni seara, in direct pe B1 TV, in emisiunea moderata de.

Florin Citu: Romania a reusit, impotriva estimarilor apocaliptice, o crestere economica in termeni reali de 0.3% fata de trimestrul 4 din 2019. Pericolul cel mai mare pentru economia Romaniei vine din Paralament

Ministrul Finantelor, Florin Citu, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca sectorul privat din Romania a raspuns perfect masurilor guvernamentale menite sa reduca efectele pandemiei de coronavirus, iar,.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Estimarile analistilor si agentiilor de rating privind economia nationala sunt gresite

Romania a reusit, impotriva criticilor si estimarilor apocaliptice, o crestere economica in termeni reali de 0,3% , dar proiectele populiste pot arunca tara in haos, a afirmat, ieri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, pe pagina oficiala de Facebook.

Florin Citu anunta ce se intampla cu economia Romaniei: Urmeaza luni dificile pentru economia Romaniei si pentru romani

Ministrul Finantelor Florin Citu, a scris, duminica, pe Facebook, ca Romania a reusit o crestere economica in termeni reali de 0. 3% fata de trimestrul 4 din 2019. Acest lucru se traduce intr-o rata de crestere anuala de 2. 7%, considera ministrul.

Plan national de recuperare economica. Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene: Romania se bazeaza pe sprijinul UE (VIDEO)

Romania va trebui sa intocmeasca un plan national de recuperare economica, a afirmat Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, marti seara, in direct pe B1 TV. Acesta va fi unul dintre documentele ce vor.

Florin Citu: Doua mesaje importante pentru Romania. Greul nu a trecut!

Florin Citu a postat, luni, pe o retea sociala, 2 mesaje importante in legatura cu sanatatea economiei in Romania.

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi: Comisia Europeana este pregatita pentru planul privind redresarea economica, cu accent pe investitii masive in tehnologii ale viitorului si digitalizare

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi, presedinte alComisieipentru Industrie, Cercetare si Energie ITRE) sustine, intr-o postare pe Facebook, ca Executivul european este pregatit pentru planul privind.

ştiri din Economie

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )