Libnet.ro
UNICEF

07:46

Grupul ce detine 33% din SIF5 nu este obligat sa faca oferta de preluare, spune ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul ce detine 33% din SIF5 nu este obligat sa faca oferta de preluare, spune ASF

Autoritatea nu a gasit concertare in cazul SIF1, SIF4 si a fondurilor de investitii indicate de SIF5 * ASF nu face referire la aspectele semnalate de SIF Oltenia privind concertarea SIF Banat-Crisana SIF1), SIF Muntenia SIF4) si fondurile de investitii in care cele doua SIF-uri au detineri, in unele cazuri majoritare sau chiar integrale, care cumulat au peste 33% din capitalul SIF Oltenia SIF5), nu sunt obligate sa lanseze o oferta publica de preluare a SIF5, deoarece entitatile respective nu sunt prezumate ca actioneaza concertat conform prevederilor legale, sustine Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) intr-o adresa remisa SIF-ului din Craiova ce a fost postata, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

DEOARECE NU A IDENTIFICAT ACTIUNE CONCERTATA Grupul ce detine 33% din SIF5 nu este obligat sa faca oferta de preluare, spune ASF

SIF Banat-Crisana SIF1), SIF Muntenia SIF4) si fondurile de investitii in care cele doua SIF-uri au detineri, in unele cazuri majoritare sau chiar integrale, care cumulat au peste 33% din capitalul SIF Oltenia SIF5), nu sunt obligate sa lanseze o oferta publica de preluare a SIF5, deoarece entitatile respective nu sunt prezumate ca actioneaza concertat conform prevederilor legale, sustine Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) intr-o adresa remisa SIF-ului din Craiova ce a fost postata, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Imagini spectaculoase cu Stadionul Steaua. Arena din Ghencea este aprope gata

Stadionul Steaua, una dintre cele mai asteptate arene de fotbal din Romania, este aproape gata. Compania Nationala de Investitii CNI) a facut anuntul joi, 15 octombrie si a postat mai multe fotografii.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Bucuresti: Este o problema grea

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, este de parere ca termoficarea din Bucuresti este o p.

Cel mai bun instructor Photoshop din lume este roman!

Cristian Barin ocupa prima pozitie pe cuvantul cheie Photoshop pe cea mai mare platforma de cursuri online din lume. Udemy, companie evaluata la 2 miliarde de dolari, are peste 35 de milioane de studenti, 57. 000 de instructori si peste 130. 000 de cursuri publicate pe platforma.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )