Libnet.ro
UNICEF

08:30

Investitiile imobiliare s-au ridicat la peste 400 milioane de euro, in prima jumatate a anului. Perspectivele sunt incerte

Adevărul Adevărul,
Investitiile imobiliare s-au ridicat la peste 400 milioane de euro, in prima jumatate a anului. Perspectivele sunt incerte

Prima jumatate a anului pandemic s-a incheiat cu investitii imobiliare in valoare totala de 408 milioane de euro in Romania, cu aproximativ 18% peste nivelul din primul semestru al anului 2019, tranzactiile in segmentul birourilor reprezentand aproape 86% din volum, potrivit raportului de piata al Colliers International pentru primul semestru al anului 2020. continuă pe Adevărul

Investitiile imobiliare au crescut in anul pandemic

408 milioane euro s-au investit in Romania in proiecte imobiliare in prima jumatate a anului. Creste.

Gigi Becali, lovitura dureroasa. Pierde peste 10 milioane de euro

FC FCSB este pe locul 5 in Liga 1, dar si-a asigurat prezenta in preliminariile Europa League prin castigarea Cupei Romaniei. Gigi Becali a anuntat recent ca situatia financiara a echipei depinde de calificarea in grupele celei de-a doua competitii europene. FCSB a ratat prezenta in grupe ultimii doi ani. Ceea ce a facut ca .

TELEKOM ROMANIA: Venituri consolidate de 228,9 milioane euro in al doilea trimestru din acest an

Grupul Telekom Romania a inregistrat venituri consolidate de 228,9 milioane euro in al doilea trimestru din acest an, in scadere cu 1%, fata de aceeasi perioada din 2019, anuntat, joi, operatorul, conform Agerpres.

Coronavirus: Peste 18 milioane de cazuri declarate in lume (bilant AFP)

Peste 18 milioane de cazuri de coronavirus au fost inregistrate oficial la nivel mondial, dintre care mai mult de jumatate in Statele Unite si America Latina, precum si in Caraibe, potrivit unui bilant realizat de France Presse din surse oficiale duminica la ora 22. 40 GMT, scrie Agerpres. Cel putin 18. 763 de cazuri, dintre care 687. 941 de decese, au fost raportate in special in Statele Unite, tara cea mai afectata din lume cu 4. 693 de cazuri dintre care 154. 793 de morti, in Brazilia 2. 677 de cazuri dintre care 94. 104 decese) si in India 1.

TikTok investeste 420 milioane Euro in primul sau data center european

Aplicatia social media chinezeasca TikTok, aflata in mijlocul unor dispute in SUA, a anuntat miercuri ca isi va deschide primul sau data center in Europa, printr-o investitie de 420 de milioane de euro in Irlanda, tara membra UE, conform Hotnews. ro.

TikTok investeste 420 milioane Euro in primul sau data center european

Aplicatia social media chinezeasca TikTok, aflata in mijlocul unor dispute in SUA, a anuntat miercuri ca isi va deschide primul sau data center in Europa, printr-o investitie de 420 de milioane de euro in Irlanda, tara membra UE.

Banca de Dezvoltare ofera un imprumut R. Moldova de 70 milioane de euro

Ministerul Finantelor al Republicii Moldova si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei au semnat un acord de imprumut de 70 de milioane euro pentru a atenua impactul COVID19 asupra sanatatii si ocuparii fortei de munca, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )