Libnet.ro
UNICEF

14:15

O mare companie germana renunta la fabrica din Romania

Adevărul Adevărul,
O mare companie germana renunta la fabrica din Romania

Un important furnizor de piese auto renunta sa mai construiasca o fabrica in Romania, asa cum anuntase la inceputul acestui an, dupa ce o instanta a decis ca firma va intra in insolventa. continuă pe Adevărul

O companie aeriana se retrage din Romania. Ce se intampla cu cei care au bilete cumparate

Compania aeriana TAP Air Portugal a anuntat ca va renunta la cursa Lisabona-Bucuresti incepand cu sfarsitul lunii ianuarie. Potrivit unui comunicat de presa, incepand cu 27 ianuarie 2019, TAP Air.

Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

Tot Banatu-i fruncea si la. sanvisuri! in ciuda frigului, sute de profesori si elevi, dar si angajati ai institutiilor publice au preparat vineri in centrul Timisoarei cel mai lungsandvis din Romania,.

Locul din Romania in care turistii intalnesc la tot pasul caprioare si le hranesc din palma. E un loc de basm

In inima Carpatilor Orientali, intr-un loc de basm, se gaseste unul dintre cele mai frumoase parcuri din Romania, cu sute de animele salbatice. La Izvoare, in judetul Harghita, turistii au sansa sa.

Investitie de 7 MIL. euro in primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone

Mandachi HotelSpa, primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent in urma unei investitii de circa 7 milioane de euro. Hotelul face parte dintr-un proiect mai complex, constituit.

CALIN POPESCU-TARICEANU: CCR, transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca stilul de a sesiza Curtea Constitutionala pentru orice lege a devenit o practica regretabila iar CCR este transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania.

Eroina zilei. Laura Mares, prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya

Medicul oftalmolog Laura Mareseste prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya. Fara ajutorul serpasilor si fara sa foloseasca oxigen suplimentar, romanca a reusit sa.

Taxa pe paragina, aprobata de un oras din Romania: Impozit majorat cu 500% pentru 200 de cladiri degradate, de anul viitor

Proprietarii a peste 200 de cladiri degradate, aflate in zona protejata a orasului Arad, vor plati un impozit cu 500% mai mare, incepand de anul viitor, dupa ce, joi, a fost aprobata taxa pe paragina,.

Care a fost cea mai grea iarna din Romania

Romania s-a confruntat in mai multi ani cu ierni grele si viscolite. Totusi, una dintre cele mai grele ierni inregistrate vreodata in Romania pare sa fi fost cea din anul 1954. Conform meteorologilor,.

ANSVSA: Carnea de porc din Romania nu poate fi transportata in statele UE

Carnea proaspata si cea preparata precum si produsele din carne de porc nu pot fi transportate catre alte state membre ale Uniunii Europene daca provin din zonele unde evolueaza pesta porcina africana, a.

Avertismentul unui medic celebru din Romania: Atentie la acest produs din supermarketuri consumat de milioane de romani! Ascunde un adevarat pericol

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. Atentie marita la fileul de somon de Alaska afumat si la produsele congelate din supermarket. Mai ales daca sunteti insarcinata. E alerta de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )