Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un mare retailer german de imbracaminte intra pe piata din Romania: va deschide 10 magazine pana la sfarsitul anului

Adevărul Adevărul,
Un mare retailer german de imbracaminte intra pe piata din Romania: va deschide 10 magazine pana la sfarsitul anului

Unul dintre cei mai mari discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3. 500 de magazine in Europa, inaugureaza primul sau magazin din Romania, la Oradea, in data de 21 septembrie, in urma unei investitii de peste 150. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

Eveline Cismaru, declarata cea mai sexy hackerita din Romania, a recunoscut ca a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de investirea lui.

Primul centru socio-medical din Romania destinat copiilor cu boli incurabile, inaugurat de Hospice la Adunatii Copaceni

Hospice Casa Sperantei a inaugurat, vineri, primul centru socio-medical din Romania destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile si familiilor acestora, potrivit Agerpres .

REFERENDUM FAMILIE TRADITIONALA. Anuntul facut de Biserica Catolica din Romania

REFERENDUM FAMILIE TRADITIONALA Episcopii catolici transmit un indemn catre preotii si credinciosii catolici din Romania de a participa la Referendumul stabilit in zilele de 6-7 octombrie, pentru modificarea.

Peste 40.000 de studenti din Romania merg la facultate in strainatate

Peste 40. 000 de studenti din Romania au ales sa urmeze o facultate in strainatate. Mai mult, in fiecare an, peste 6. 000 de studenti romani pleaca la studii in afara tarii, iar 2. 000 dintre ei aleg sa.

TRAGEDIE! Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania s-a stins din viata (FOTO)

Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania, Geta Bratescu, s-a stins din viata, miercuri dimineata, la varsta de 92 de ani. Geta Bratescu, nascuta in 1926, in Ploiesti, a studiat la.

A MURIT in timpul concertului! Moment SOCANT la un show al unei cunoscute trupe din Romania (FOTO)

Tragedie in timpul unui concert al unei cunoscute trupe din Romania. in timpul show-lui formatiei Celelalte cuvinte barbatului de 57 de ani I s-a facut rau si a ales sa iasa din sala. Din pacate, el.

Piata produselor organice din Romania - matura, dar subdezvoltata

Piata produselor organice este slab dezvoltata, la noi in tara, comparativ cu restul Europei, desi are o vechime de aproximativ zece ani de zile, ne-a declarat, ieri, Oana Totora, fondator si managing partner MyOrganic.

Apple a intrat oficial pe piata din Romania ca sa se bata cu Samsung si Huawei

Prima companie americana care a ajuns sa valoreze peste un trilion de dolari, Aple Inc, a venit oficial in Romania. Gigantul din Cupertino si-a inregistrat oficial firma la noi in tara, ea fiind condusa prin intermediul subsidiarei din Irlanda, acolo unde are sediul pentru afacerile din Europa.

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

PSD cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, sustine fostul presedinte Traian Basescu intr-un mesaj pe Facebook. PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara. intr-o postare pe Facebook, senatorul PMP a dat de inteles ca tara nu va scapa de aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )