Libnet.ro
UNICEF

22:30

Profesionistii in investitii: Bogdan Albu, director general XTB Romania, despre finalul de an pe pietele financiare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profesionistii in investitii: Bogdan Albu, director general XTB Romania, despre finalul de an pe pietele financiare

Anul 2018 a adus multe volatilitati pe pietele financiare, la care s-au adaugat si multiplele modificari legislative ce au adus provocari importante pentru jucatorii din domeniu: MIFID 2, GSPR sau interventiile aduse de ESMA produselor. In activitatea. continuă pe Wall-Street Ro

Christophe Dridi, noul director general al Dacia

Groupe Renault a anuntat, astazi, numirea actualului director executiv al Uzinei Vehicule Dacia, Christophe Dridi, in functia de director general al Automobile Dacia si al Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019.

Automobile Dacia are un nou director general: francezul Christophe Dridi

Groupe Renault anunta numirea lui Christophe Dridi in functia de director general al Automobile Dacia si al Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019. El preia aceasta responsabilitate de la Jerome Olive care a avut un mandat interimar incepand cu luna septembrie a acestui an. Reamintim ca in septembrie, Antoine Doucerain, directorul de atunci, a anuntat in mod surprinzator ca se retrage, iar in locul lui a revenit Olive, cel care a mai condus Dacia intre 2010 si 2013.

Automobile Dacia are un nou director general

Groupe Renault anunta numirea lui Christophe Dridi in functia de director general al Automobile Dacia si al Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019. Preia aceasta responsabilitate de la Jerome Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )