Libnet.ro
UNICEF

14:01

Teodorovici: Fondul Suveran de Investitii va fi infiintat prin hotarare de Guvern

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Fondul Suveran de Investitii va fi infiintat prin hotarare de Guvern

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii va fi infiintat prin hotarare de Guvern, dupa ce Curtea Constitutionala a anuntat ca este neconstitutionala infiintarea lui printr-o lege, a declarat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici: Fondul Suveran, infiintat prin hotarare de Guvern

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii va fi infiintat printr-o hotarare de Guvern, dupa ce Curtea Constitutionala a anuntat ca nu este posibil acest lucru prin intermediul unei legi, a declarat, joi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici: Fondul Suveran va fi infiintat prin hotarare de Guvern

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii va fi infiintat printr-o hotarare de Guvern, dupa ce Curtea Constitutionala a anuntat ca nu este posibil acest lucru prin intermediul unei legi, a declarat, joi,.

Guvernul nu renunta la Fondul Suveran. Teodorovici: Va fi infiintat prin Hotarare de Guvern

Curtea Constitutionala a declarat miercuri proiectul de lege privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii ca fiind neconstitutional. Cu toate acestea, PSD nu renunta la.

Ponta, despre Fondul Suveran:Curtea Constitutionala a oprit cel mai mare jaf din Romnia de dupa 1989

Curtea Constituttionala a oprit cel mai mare jaf de dupa 1989, afirma Victor Ponta dupa ce judecatorii CCR au respins, miercuri, infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Victor Ponta, dupa decizia CCR privind Fondul Suveran: A fost oprit cel mai mare jaf dupa 1989. Aceasta uriasa hotie a fost promisa de Liviu Dragnea protectorilor sai din afara tarii

Victor Ponta saluta decizia Curtii Constitutionale de a declara neconstitutionala legea privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii. Fostul premier sustine ca astfel a a fost oprit pentru.

ştiri din Economie

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )