Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ciotul de autostrada de la intrarea din Bucuresti, gata de inaugurare. Circulatia s-ar putea deschide astazi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ciotul de autostrada de la intrarea din Bucuresti, gata de inaugurare. Circulatia s-ar putea deschide astazi

Ciotul de 6,5 kilometri din Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti, de la intrarea in Capitala, este pregatit de inaugurare. CNAIR ar putea deschide circulatia astazi, cand autoritatile vor face receptia lucrarilor. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Ciotul de autostrada de langa Bucuresti ar putea fi deschis vineri. Filmare din drona cu stadiul lucrarilor

Ciotul de 6 kilometri din Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti, de la intrarea in Capitala, ar putea fi deschis vineri, cand autoritatile vor face receptia lucrarilor. Imaginile din drona surprinse de Asociatia Construim Romania arata care este stadiul lucrarilor: mai sunt de pus marcaje, indicatoare si panouri fonoabsorbante.

VIDEO Ciotul de autostrada de lnga Capitala ar putea fi deschis vineri: Imagini din drona cu ultimele pregatiri

Cei 6,5 km de autostrada de la Soseaua de Centura pana in zona Pipera/Petricani ar putea fi deschisi traficului incepand de vineri, 14 decembrie, cand este programata receptia lucrarilor. Luni o comisie de pre-receptie a vizitat santierul pe care constructorul s-a mobilizat sa-l puna la punct. Imagini aeriene surprinse de Asociatia Construim Romania arata mobilizarea de pe santier, acolo unde constructorul a ajuns la nivelul detaliilor: lucreaza la ultimele marcaje, indicatoare, panouri fonoabsorbante si parapete.

Al patrulea transplant pulmonar efectuat n Romnia, la Spitalul 'Sf. Maria' din Bucuresti

Echipa medicala de la Spitalul Clinic 'Sf. Maria' a efectuat miercuri al patrulea transplant de plamani realizat in tara noastra, starea pacientului fiind una buna, anunta Administratia Spitalelor din Bucuresti. Beneficiarul este o femeie in varsta de 51 de ani, din Iasi, care se afla pe lista de asteptare pentru transplant.

VIDEO Ciotul A3 Bucuresti - Soseaua de Centura, gata de deschiderea oficiala / Autostrada urbana cu giratoriu la Gherghitei si semafor la Petricani

Cei 6,5 km din autostrada A3 de la Soseaua de Centura si pana in zona Pipera/Petricani ar putea fi deschisi circulatiei rutiere, la peste sase ani de cand restul autostrazii spre Ploiesti a fost inaugurata. Autostrada urbana, cum a fost denumita ea pentru ca intra pana in Capitala, se va descarca in Soseaua Petricani printr-o intersectie in T, semaforizata, iar pe parcurs va avea si un giratoriu la intersectia cu strada Gherghitei. Pe cei 6,5 km autostrada va avea trei benzi pe sens, fara banda de urgenta, va trece peste linia CFR Bucuresti - Constanta si va mai avea un nod rutier cu strada Popasului.

(P)Zeedo Shop 2.0: Cum arata cel mai nou music shop din Bucuresti

Zeedo tocmai a inaugurat 2 etaje in magazinul fizic de pe Bd. Alexandru Ioan Cuza 98A, pline cu sute de echipamente de muzica si lumini, gata de testat. O gama larga de produse isi asteapta pasionatii in showroom-ul de 400 m2, ca: boxe profesionale,.

Cel mai periculos interlop din Bucuresti a murit in inchisoare. A fost gasit fara suflare in celula

Iancu Trandafir, cunoscut drept Regele cocalarilor, a incetat din viata. Cel care in trecut a comandat asasinarea lui Ion Balint, zis Nutu Camataru, a fost gasit fara suflare in celula.

Unul din sapte studenti la Universitatea Politehnica din Bucuresti va fi strain. n 2019, din Maroc vor veni 1.500

Universitatea Politehnica din Bucuresti va avea peste 1. 500 de studenti proveniti din Maroc incepand cu anul universitar 2019-2020. Mihnea Costoiu, rectorul Universitatii Politehnica, a declarat ca, in total, universitatea va avea 3. 500 de studenti straini.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )