Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care sunt cele sase propuneri ale primarului Emil Boc pentru dezvoltarea Romaniei, expuse la Caravana NewMoney Centenar 2018 de la Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele sase propuneri ale primarului Emil Boc pentru dezvoltarea Romaniei, expuse la Caravana NewMoney Centenar 2018 de la Cluj-Napoca

Summaimbunatatirea absorbtiei fondurilor europene, sporirea investitiilor in infrastructura sau modernizarea institutiilor de invatamant sunt doar cateva dintre ideile pe care primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, le-a identificat, in cadrul evenimentului Centenar 2018: 100 de idei pentru Romania Cluj-Napoca, pentru dezvoltarea regiunilor tarii. ry. continuă pe Adevărul

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Care sunt cele doua fete ale fiecarei zodii

Mihai Voropchievici a vorbit despre cele doua fete ale fiecarei zodii in parte. Berbecul. E plin de energie, de motivatie, de ambitie. Dar cand trece in partea cealalta negativa, este agresiv, isi.

Tariceanu: Nu stiu care sunt motivele care au dus la demisia ministrului Educatiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut ca nu stie care sunt motivele care au dus la demisia lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei, dar a aratat ca, dupa ce a discutat cu.

Venetia, capitala amenzilor pentru turisti - Ct sunt cele mai mari sanctiuni si care este cea mai noua propunere contra celor care beau seara alcool pe strada

Venetia are doar 55. 000 de locuitori, de trei ori mai putin decat acum sase decenii, iar autoritatile cauta moduri de a reduce numarul de turisti, mai ales ca in multe zile sunt mai multi vizitatori decat localnici. Venetia a instituit o multime de amenzi, cele mai mari chiar si de 450 euro. Acum, autoritatile vor sa ii amendeze pe turistii care au pe strada alcool dupa ora 19. 00, chiar si daca sticlele sau dozele sunt in pungi.

Cele mai frecvente defectiuni ale unui telefon mobil. Cu ce probleme merg romanii la service cel mai des

Service-urile de reparatii pentru telefonele mobile au stabilit care sunt cele mai comune defectiuni cu care se prezinta persoanele care detin un smartphone.

Lidia Fecioru: Cele trei legi ale indeplinirii dorintelor! Functioneaza 100% si iti aduc tot ce vrei!

Lidia Fecioru sustine ca exista trei reguli pe care trebuie sa le respecti cu sfintenie daca vrei sa ai o viata buna si prospera. Legea comenzii Trebuie sa formulezi clar ce vrei. Este foarte.

Alerta meteo: Iarna pune stapanire pe Romania! Cat tine URGIA si care sunt zonele cele mai afectate!

Vremea in perioada 26-7 septembrie se anunta cu mult mai rece decat normalul perioadei la care ne aflam, anunta ANM. S-ar spune ca ne pregatin deiarna in toata regula, pe jumatatea toamnei. Vezi.

Noua lege a asociatiilor de proprietari a intrat de azi n vigoare. Care sunt principalele schimbari aduse?

De astazi intra in vigoare noua Lege a Asociatiilor de proprietari, care aduce schimbari pentru familiile de romani care locuiesc in apartamente. Una dintre schimbari este cea potrivit careia cei care nu anunta asociatia de proprietari si administratia fiscala ca intentioneaza sa modifice suprafata utila pot primi o amenda intre 200 si 1. 000 de lei. Vezi in text varianta finala a legii si cele mai importante schimbari.

UEFA anunta azi gazda Euro 2024. Care sunt cele doua tari care au ramas in lupta

UEFA va anunta in aceasta dupa amiaza, in jurul 16,00, care este tara care va gazdui Campionatul Mondial din 2024.

A intrat in vigoare noua lege a asociatiilor de proprietari. Care sunt principalele schimbari aduse?

De vineri intra in vigoare noua Lege a Asociatiilor de proprietari, care aduce schimbari majore in familiile de romani care locuiesc in apartamente. Printre modificarile importante se numara si o amenda intre 200 si 1. 000 de lei pentru cei care nu.

Pe acesti barbati nu ar trebui sa-i iei de sot! Iata care sunt

Daca esti in cautarea barbatului ideal, cu siguranta tipurile enumerate mai jos n-ar trebui sa se numere pe lista ta de prioritati. Iata 9 tipuri de barbati pe care n-ar trebui sa-i iei de sot. Baiatul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )