Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fara investitii publice, sectorul constructiilor din Romania se prabuseste! Diferenta fata de vecini, vizibila cu ochiul liber!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fara investitii publice, sectorul constructiilor din Romania se prabuseste! Diferenta fata de vecini, vizibila cu ochiul liber!

Lipsa investitiilor publice paralizeaza un sector care, in orice economie normala, reprezinta un motor de crestere - cel al constructiilor. Romania, tara cu cea mai dezastruoasa infrastructura de transport din Europa isi permite acest. continuă pe Wall-Street Ro

Daca Ikea renunta la producatorii de mobila din Romania, avem o mare problema

Interviu cu Iuliu Moldoveanu, presedintele ACRM *Din primii zece producatori de mobila de la noi, opt lucreaza pentru Ikea si unul pentru Kika Magazinele de tipul Ikea sau Kika nu sunt un dusman al producatorilor de mobila, ne-a spus Iuliu Moldoveanu, presedintele Asociatiei Clubul Roman de Mobila ACRM), intr-un interviu, completand: Aceste magazine comercializeaza mobilier de o anumita factura, specializat, iar o mare parte a mobilierului este executat in Romania. Daca Ikea pleaca maine din Romania, atunci avem o mare problema. Reporter: Ce rol are industria mobilei in economia autohtona? Iuliu Moldoveanu: Industria mobilei are in continuare un aport major in ceea ce inseamna echilibrarea balantei comerciale, pentru ca este o industrie care exporta foarte mult.

REFERENDUM FAMILIE TRADITIONALA. Anuntul facut de Biserica Catolica din Romania

REFERENDUM FAMILIE TRADITIONALA Episcopii catolici transmit un indemn catre preotii si credinciosii catolici din Romania de a participa la Referendumul stabilit in zilele de 6-7 octombrie, pentru modificarea.

Peste 40.000 de studenti din Romania merg la facultate in strainatate

Peste 40. 000 de studenti din Romania au ales sa urmeze o facultate in strainatate. Mai mult, in fiecare an, peste 6. 000 de studenti romani pleaca la studii in afara tarii, iar 2. 000 dintre ei aleg sa.

TRAGEDIE! Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania s-a stins din viata (FOTO)

Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania, Geta Bratescu, s-a stins din viata, miercuri dimineata, la varsta de 92 de ani. Geta Bratescu, nascuta in 1926, in Ploiesti, a studiat la.

A MURIT in timpul concertului! Moment SOCANT la un show al unei cunoscute trupe din Romania (FOTO)

Tragedie in timpul unui concert al unei cunoscute trupe din Romania. in timpul show-lui formatiei Celelalte cuvinte barbatului de 57 de ani I s-a facut rau si a ales sa iasa din sala. Din pacate, el.

De ce vor sa nasca femeile din Romania prin cezariana. Ela Craciun a strans sute de marturisiri!

Ela Craciun a starnit o ampla dezbatere online, pe grupul sau de Facebook, avand ca tema nasterea naturala comparativ cu nasterea prin cezariana. Vedeta, apreciata pentru proiectele sale din sfera de parenting, a intrebat mii de femei despre modalitatea prin care au devenit mame si despre motivul pentru care au ales procedura naturala sau cezariana.

16 tineri muzicieni din Romania, Rusia, Coreea de Sud, China, Japonia, Letonia si Kazahstan s-au calificat in Etapa II a Sectiunii de Pian din cadrul Concursului Enescu 2018

Sase tineri muzicieni din Romania, patru din Rusia, doi din Coreea de Sud si cate unul din China, Japonia, Letonia si Kazahstan s-au calificat in Etapa a II-a a Sectiunii de Pian a Concursului International.

Tudorel Toader: Justitia din Romania nu e de natura sa garanteze drepturile si libertatile cetatenilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca actul de justitie din Romania nu este de natura sa garanteze, sa apere drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor si ca ies la suprafata deficiente majore in.

Cadrul fiscal si legislativ complicat si instabil din Romania, cosmarul investitorilor! Tinerii, sansa antreprenoriatului!

Legislatia in general, si reglementarile fiscale in mod special, prezinta cele mai mari incertitudini pentru potentialii investitori in Romania. De asemenea, problemele legate de forta de munca sunt tot mai des invocate de companiile care activeaza in.

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii. Urmele au fost descoperite in 1965 .

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )