Libnet.ro
UNICEF

15:45

FIC: Acum doi ani, un sfert dintre investitori reclamau lipsa fortei de munca! Procentul a depasit 50%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FIC: Acum doi ani, un sfert dintre investitori reclamau lipsa fortei de munca! Procentul a depasit 50%

Romania pierde, in mod oficial, principalul avantaj competitiv in atragerea investitiilor straine: disponibilitatea fortei de munca adecvate. Mai mult de jumatate din participantii la un sondaj realizat de Consiliul Investitorilor Straini FIC) sustin. continuă pe Wall-Street Ro

Unde au disparut investitorii speculativi de acum 10 ani atrasi de inflatia lunara si de doua cifre a preturilor la apartamente din Capitala

Nu era deloc neobisnuit acum 10 ani ca un singur investitor inclusiv persoane fizice) sa achizitioneze deodata mai multe sau chiar cateva zeci de apartamente intr-un singur proiect rezidential, indiferent daca era inca in faza de off-plan sau se afla.

A murit la 25 de ani, iar doi ani mai tarziu pe mormantul sau a aparut ceva de-a dreptul straniu. Am crezut ca nu vad bine si am halucinatii (FOTO)

A murit la 25 de ani, in ianuarie 2016, iar doi ani mai tarziu pe mormantul sau a aparut ceva de-a dreptul straniu. Oamenii au crezut ca nu vad bine, asa ca s-au apropiat. Dar, da. Nu s-au inselat. Pe.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )