Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ionut Dumitru: Situatia bugetara la sase luni mi se pare ngrijoratoare. Ce poate face Guvernul

Hotnews Hotnews,
 Ionut Dumitru: Situatia bugetara la sase luni mi se pare ngrijoratoare. Ce poate face Guvernul

Guvernul poate mentine deficitul bugetar sub nivelul de 3%, dar are nevoie de un control strict al cheltuielilor, iar una dintre solutii probabil va fi taierea investitiilor, sustine Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal. continuă pe Hotnews

Ionut Dumitru: Nu e de joaca. Guvernul trebuie sa reduca cheltuielile

Executia bugetara publicata joi de Ministerul Finantelor starneste ample reactii. ingrijorat de nivelul urias la care a ajuns deficitul bugetar si a efectelor pe care acesta le va avea asupra cetatenilor, Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, a spus ca Guvernul trebuie neaparat sa reduca cheltuielile.

Trupul alpinistului surprins de avalansa in Masivul Bucegi a fost gasit dupa sase luni

Trupul alpinistului surprins de o avalansa pe Valea Costilei din Muntii Bucegi in luna ianuarie a fost gasit, joi, dupa sase luni de la disparitie, a anuntat Salvamont Prahova. Reprezentantii Salvamont.

Record de intarzieri ale zborurilor din Romania in primele sase luni ale anului

Peste 500 de curse aeriene au decolat cu intarziere de mai bine de trei ore, in primele sase luni din 2018, mai mult decat dublu fata de aceeasi perioada a anului anterior. Daca pasagerii afectati de intarzierea zborurilor in 2018 ar aplica pentru.

Ministrul Sanatatii, dupa sase luni de mandat: Este foarte multa birocratie

Este foarte multa birocratie in sistemul sanitar, a opinat ministrul Sanatatii, marti, la Antena 3. Au fost sase luni foarte grele din punctul meu de vedere, dar imi pastrez opinia de la inceputul.

Statistici pentru sase luni: Peste 1.300 de infractiuni comise la betie in Moldova

Peste 1. 300 de infractiuni au fost comise in stare de ebrietate in primul semestru al anului curent, cu 16,5% mai putine decat in primele sase luni ale anului 2017. Din acestea, majoritatea sunt infractiuni considerate usoare, iar 86% sunt infractiuni comise in domeniul transportului, unde predomina sofatul in stare de ebrietate.

Bilantul Cabinetului Dancila - sase luni de guvernare

Romania multilateral dezvoltata - asa arata bilantul prezentat de prim-ministrul Viorica Dancila la sase luni de cand conduce guvernul tarii. O prezentare cu multe cifre, cu cresteri procentuale extraordinare, cu grafice menite sa arate ca tara se afla pe drumul cel bun si ca persoanele care contesta activitatea Executivului nu au niciun motiv temeinic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )