Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai inovatoare companii

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai inovatoare companii

Cheltuielile pentru cercetare si dezvoltare ale companiilor au crescut cu 11% in 2018 la nivel global, ajungand la un total de 782 de miliarde de dolari, conform unei analize PwC. La nivel global, toate regiunile au inregistrat o crestere a investitiilor in cercetare si dezvoltare in ultimul an, majorari semnificative inregistrandu-se in China +34%) si Europa +14%), in vreme ce in America de Nord +7,8%) si Japonia +9,3%) ratele de crestere ale investitiilor in acest domeniu au fost mai lente. Iata cele mai inovatoare companii la nivel global. continuă pe Hotnews

Castigatorul Vocea Romaniei 2018, in topul celor mai bune prestatii de la The Voice Global. Pe ce loc s-a clasat VIDEO

Bogdan Ioan 28 de ani), castigatorul show-ului Vocea Romaniei 2018, a fost inclus in topul celor mai bune prestatii ale formatului The Voice Global.

Ce au cautat romnii pe eMAG n 2018. Topul celor mai amuzante cautari

De la ceasuri pana la scutiri medicale, clientii eMAG au cautat pe platforma o gama variata de produse in 2018. Unele cautari au fost extrem de precise, iar altele pline de umor, chiar daca uneori involuntar. in total, anul acesta s-au inregistrat 390 de milioane de cautari, cu 67% mai multe fata de anul trecut.

Topul celor mai eficiente ceaiuri impotriva migrenelor

Conform unor statistici recente, mai bine de 20% din populatia planetei sufera constant de migrene, in destule cazuri durerile de cap aparand cel putin de 2-3 ori pe luna. Exista mai multe ceaiuri ce actioneaza cu succes ca remedii impotriva migrenelor.

VIDEO Fantasticele imagini filmate in Carpatii Romaniei. Panoramele unice ale celor mai spectaculoase culmi din tara

Un tanar pasionat de arta fotografica a demarat un proiect prin care vrea sa surprinda imagini cu 12 dintre cei mai spectaulosi munti ai Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )