Libnet.ro
UNICEF

14:15

Vicepresedinte al Comisiei Europene: Situatia justitiei din Romania afecteaza investitiile si dezvoltarea economica

Antena3 Antena3,
Vicepresedinte al Comisiei Europene: Situatia justitiei din Romania afecteaza investitiile si dezvoltarea economica

Problemele care afecteaza principiile statului de drept in Romania, Polonia si Ungaria au impact negativ asupra investitiilor si dezvoltarii economice, afirma Jyrki Katainen, vicepresedinte al Comisiei Europene. continuă pe Antena3

Vicepresedinte al Comisiei Europene: Situatia justitiei din Romania afecteaza investitiile si dezvoltarea economica

Investitiile si dezvoltarea economica in Romania, Polonia si Ungaria sunt afectate de modificarea Legilor Justitiei si de problemele privind statul de drept, a declarat Jyrki Katainen, vicepresedinte al.

VIDEO Vicepresedinte CE: Situatia justitiei din Romnia afecteaza investitiile si dezvoltarea economica

Problemele care tin de statul de drept in Romania, Polonia si Ungaria au impact si asupra dezvoltarii economice, iar evolutia din aceste state este o otrava pentru mediul de afaceri, avertizeaza Jyrki Katainen, vicepresedinte al Comisiei Europene.

Raspunsul primit de un romn care a scris Comisiei Europene dupa protestul din 10 august: CE nu are puterea generala sa intervina n statele membre, dar libertatea adunarilor publice si libertatea de exprimare sunt fundamente esentiale ale democratiei

Comisia Europeana arata, intr-un raspuns trimis catre un roman care a scris o scrisoare institutiei dupa protestul din 10 august, in care denunta interventia violenta a jandarmilor fata de protestatarii pasnici, ca institutia europeana nu are nicio putere generala sa intervina in statele membre, cu exceptia cazurilor care tin de incalcarea legislatiei europene. Comisia Europeana subliniaza, insa, ca libertatea adunarilor publice si libertatea de exprimare reprezinta fundamente esentiale ale democratiei, iar statele membre trebuie sa se asigure ca acestea sunt protejate.

Teodorovici a promis Comisiei Europene ca va ingheta salariile in 2019

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a trimis luna trecuta Comisiei Europene un angajament privind masurile ce vor fi luate de Romania pentru a corectarea abaterii semnificative de la traiectoria de ajustare spre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO). Printre acestea se numara inghetarea salariilor in 2019 si a valorii voucherelor de vacanta.

Presedintele Comisiei Europene si-a anulat o vizita n Spania, pentru a se concentra asupra negocierilor de Brexit

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si-a anulat o vizita in Spania, programata pentru aceasta saptamana, pentru a se concentra asupra negocierilor de Brexit, potrivit Euronews. Spania se afla in fruntea guvernelor care pun la indoiala principiul acordului pentru plecarea Regatului Unit din UE, potrivit El Pais.

Ludovic Orban, discutie cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani pe tema Justitiei din Romania

Intr-o intalnire avuta cu Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani a reafirmat sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen si necesitatea respectarii rezolutiei Parlamentului European privind statul de drept din Romania si a recomandarilor din raportul MCV.

Interviu cu deputatul liberal Robert Sighiartau: PSD-ul lui Dragnea este principalul pericol la adresa parcursului occidental al Romaniei! / Care este mesajul PNL pentru asociatii din Romania la proiectul formatiunii europene a domnului Macron

Una dintre cele mai tinere figuri politice din Romania, secretar general al PNL la doar 29 ani, vorbeste deschis despre pozitionarea Romaniei in spectrul politicii europene. Robert Sighiartau este de parere ca pa.

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania, infiintata de 11 companii, printre care Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast si Transelectrica

11 reprezentanti ai pietei de capital, companii si persoane fizice, au fondat Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), cu scopul implementarii in Romania a celor mai bune practici de comunicare ale companiilor listate cu.

S-a infiintat Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR)

Unsprezece reprezentanti ai pietei de capital, companii si persoane fizice, au fondat, in zilele de 1-5 ale acestei luni, Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) cu scopul implementarii in Romania a celor mai bune practici de comunicare ale companiilor listate cu investitorii, se arata intr-un comunicat remis astazi de noua organizatie Redactiei noastre.

Piata auto din Romania in primele 10 luni - favorabila unui al cincilea an consecutiv de crestere

Piata auto din Romania a depasit 153. 000 unitati in primele zece luni, in crestere cu 20% fata de perioada similara a anului trecut, acesta fiind si cel mai mare volum al vanzarilor de automobile inregistrat in primele 10 luni din ultimii 10 ani. In.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )