Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dobanda pe termen lung a Romaniei continua evolutia descendenta spre minimul istoric din 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dobanda pe termen lung a Romaniei continua evolutia descendenta spre minimul istoric din 2015

Analistii BTAM: Trendul de crestere din ultimele 2-3 luni din SUA da semne de slabiciune. Pozitionarea investitorilor nu indica un bottom major Rata de dobanda la titlurile de stat pe 10 ani ale Romaniei a consolidat in ultima saptamana evolutia descendenta din ultimele luni, gratie si semnalelor si deciziilor Guvernului si ale Bancii Nationale a Romaniei BNR) din perioada recenta, atingand vineri nivelul de 2,705%, minimul ultimilor sase ani. Guvernul a imprumutat in ianuarie de pe piata interna circa 7,4 miliarde de lei, cu aproape jumatate mai mult fata de nivelul planificat pentru prima luna a anului. Minimul istoric de randament pe scadenta 10 ani este de 2,58%, minim atins in februarie 2015. continuă pe Ziarul Bursa

RAPORT FITCH RATINGS Perspectivele pe termen lung ale sistemului bancar global raman negative

Riscurile pe termen scurt la adresa sectorului bancar global s-au diminuat, dar perspectivele pe termen lung raman in mare parte negative, potrivit celui mai recent raport al agentiei de evaluare Fitch Ratings.

Marea Britanie lanseaza duminica un nou sistem de vize, pe termen lung, pentru Hong Kong

Marea Britanie a dat asigurari astazi ca vrea sa apere libertatea si autonomia Hong Kong-ului prin lansarea noilor sale vize pe termen lung pentru locuitorii din fosta colonia britanica, anuntate ca reactie la legea controversata privind securitatea impusa de China.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2361 seconds )