Libnet.ro
UNICEF

08:45

EUGEN TERTELEAC, CCIRO: Statul roman a boicotat dezvoltarea schimburilor comerciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TERTELEAC, CCIRO: Statul roman a boicotat dezvoltarea schimburilor comerciale

Sorin Mierlea, InfoCons: Nu avem niciun produs romanesc in marile retele de retail din Italia Institutii ale Statului Roman au boicotat dezvoltarea schimburilor comerciale, ceea ce a contrabalansat de multe ori rezultatele forumurilor economice organizate de catre reprezentantii camerelor de comert ale tarii noastre, a declarat, ieri, Eugen Terteleac, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romanilor din Italia CCIRO), in cadrul forumului de afaceri Romania-Italia, Redam increderea investitorilor in economia romaneasca. continuă pe Ziarul Bursa

Cat costa statul roman disconfortul criminalului Passaris in puscarie

Condamnat la inchisoare pe viata Konstantinos Passaris, autorul dublului asasinat din 2001 de la o casa de amanet din Bucuresti, supranumit si fiara din Balcani, s-a aratat nemultumit de cei 13. 500 de euro oferiti de statul roman despagubire pentru conditiile de detentie. Grecul a dat statul roman in judecata la CEDO.

Passaris a castigat procesul cu statul roman, dar refuza despagubirile! Motivele sunt HALUCINANTE

Konstantinos Passaris, grecul condamnat la inchisoare pe viata in 2003 pentru comiterea unui dublu asasinat si a unui jaf armat in noiembrie 2001 la o casa de schimb din Bucuresti, a dat statul roman in.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )