Libnet.ro
UNICEF

22:45

OPINII Mai multi investitori la BVB. Cum ii pastram, cum ii inmultim?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII Mai multi investitori la BVB. Cum ii pastram, cum ii inmultim?

Numarul investitorilor activi la bursa a crescut, anul trecut, cu peste 4. 000, desi 2020 a fost un an pandemic, ajungand aproape de nivelul din 2016, 65. 000 acum fata de 66. 000 atunci). continuă pe Ziarul Bursa

Mare atentie la factura: se intampla deja cu acesti romani care scot mai multi bani din buzunar

Mai multi romani au avut parte de un soc la inceputul acestui an. Desi si-au ales singuri furnizorul de gaze, dupa ce piata a fost liberalizata, s-au trezit cu facturi mai mari. in iulie.

Femeia cu cei mai multi copii. A nascut de 27 de ori si a fost mama pentru 69 de baieti si fete

Copiii sunt florile vietii, dar majoritatea dintre noi probabil ar avea un buchet mic de 2 sau 3. Conceperea si cresterea unui copil sunt destul de solicitante, cu toate acestea, istoria povesteste despre o femeie care a nascut 69 de copii in secolul al XVIII-lea. Sunt aceste rapoarte adevarate? Si medicina moderna va depasi limita si .

Ce salariu are Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Cine primeste cei mai multi bani

Una din discutiileimportante in mediul online o reprezinta salariile edililor Capitalei. Recent, fostul edil Gabriela Firea, declara cati bani a castigat din aceasta postura. Gabriela Firea declara la Antena 3 ca pe luna avea o remuneratie de 13. 000 de lei. Acum, Impact. ro a aflat cati bani castiga noul edil, Nicusor Dan. Salariul lui Nicusor Dan, .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )