Libnet.ro
UNICEF

07:15

Probleme privind exploatarea gazelor din Marea Neagra: Lipsa de interes pentru aducerea resurselor din perimetrul Neptun Deep in reteaua de transport

B1 B1,
Probleme privind exploatarea gazelor din Marea Neagra: Lipsa de interes pentru aducerea resurselor din perimetrul Neptun Deep in reteaua de transport

Exploatarea rezervelor de gaze din Marea Neagra nu atrage inca destul interes din partea investitorilor. Transgaz tocmai a anuntat ca nu s-a rezervat capacitatea suficienta de pe viitoarea conducta Tuzla-Podisor. continuă pe B1

Exxon ne poate lasa balta: a descoperit in Cipru un zacamant de 3 ori mai mare decat cel din Marea Neagra

Legislatia stufoasa, instabila si impovaratoare din Romania, din cauza careia Exxon a amanat luarea unei decizii privind investitia in zacamantul din Marea Neagra Neptun Deep, ar putea determina compania sa renunte definitiv, in favoarea zacamantului din Cipru, care este de trei ori mai mare decat cel de la noi.

Concurenta puternica pentru exploatarile de gaze din Marea Neagra: Exxon a descoperit in Cipru un zacamant de trei ori mai mare decat cel de la Neptun Deep

Viitorul exploatarilor de gaze din Marea Neagra ar putea avea de suferit dupa ultima descoperire a americanilor. in timp ce a amanat decizia finala privind de investitie in Neptun Deep, din cauza prevederilor.

Cutremur de 3,6 grade pe Richter, in Marea Neagra

Un cutremur a avut loc miercuri dimineata, in Marea Neagra. Seismul a avut 3,6 pe scara Richer si a fost inregistrat la o adancime de 7 kilometri, anunta INSP.

Analiza. De ce isi intareste NATO prezenta in Marea Neagra si ce piedici intampina VIDEO

Fara prea mult zgomot, dar sub atenta supraveghere a flotei rusesti din zona, NATO isi intareste prezenta la Marea Neagra. Alianta Nord-Atlantica trimite astfel semnale Rusiei, dar spatiul de manevra aliat este limitat de Tratatul de la Montreux, incheiat in urma cu aproape 80 de ani, noteaza DW.

VIDEO Analiza. De ce isi intareste NATO prezenta in Marea Neagra si ce piedici intampina

Fara prea mult zgomot, dar sub atenta supraveghere a flotei rusesti din zona, NATO isi intareste prezenta la Marea Neagra. Alianta Nord-Atlantica trimite astfel semnale Rusiei, dar spatiul de manevra aliat este limitat de Tratatul de la Montreux, incheiat in urma cu aproape 80 de ani, noteaza DW.

Alerta cu bomba la doua universitati din Marea Britanie!Mii de studenti au fost evacuati - VIDEO

Universitatile din Glasgow si Essex, din Marea Britanie, au fost evacuate, miercuri, dupa ce au fost gasite mai multe colete suspecte. in conformitate cu recomandarile politiei din Scotia, o serie.

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV. Cum a reusit

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV dupa un transplant de maduva osoasa de la un donator imun la virus datorita unei mutatii genetice rare. La trei.

BMW ar putea muta productia de MINI din Marea Britanie, dar si o parte din productia de motoare, in cazul unui Brexit fara acord

BMW Group ar putea muta productia de MINI din Regatul Unit in alta tara, dar si o parte din productia de motoare, in cazul unui Brexit dur, a spus un membru al board-ului companiei, citat de Reuters si Sky News. Decizia este inca departe, dar tot mai multe companii sunt ingrijorate de faptul ca Marea Britanie pare sa iasa din UE intr-un mod cu totul haotic.

Discutii intre ministrul Teodorovici si administratorii de pensii private pe tema efectelor OUG 114 asupra pilonului II: Ce au spus pana acum toate cele 7 companii privind posibila retragere din piata

Cei sapte administratori de fonduri de pensii private din Romania discuta la aceasta ora la Guvern cu Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pe tema efectelor OUG 114 asupra viitorului Pilonului II de pensii, potrivit surselor HotNews. ro. Potrivit B1 TV, la discutii ar participa si Darius Valcov, consilierul premierului Dancila. Cea mai grava problema reclamata de cele companiile care gestioneaza pensiile private ale 7,2 milioane de romani o reprezinta cerintele uriase de capital - ar trebui sa aduca 800 milioane de euro la capitalul social in acest an, din care jumatate pana la data de 30 iunie. Vezi in articol ce au declarat pentru HotNews. ro fiecare din cei 7 administratori de pensii private intrebati despre o posibila iesire din Romania, daca cerintele de capital OUG 114 nu vor fi modificate.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )