Libnet.ro
UNICEF

01:05

Strainii, tot mai interesati de terenurile arabile din Romania. Cat costa un hectar in fiecare regiune a tarii

Adevărul Adevărul,
Strainii, tot mai interesati de terenurile arabile din Romania. Cat costa un hectar in fiecare regiune a tarii

Valorile de achizitie ale loturilor arabile din Romania sunt sensibil mai mici in raport cu alte piete europene, motiv pentru care acestea si atrag atentia investitorilor straini. continuă pe Adevărul

Proiect ambitios pentru Romania: cel mai mare parc fotovoltaic din tara. Cat costa si cand e gata

Investitia pentru cel mai mare parc fotovoltaic din Romania este imensa: 700 de milioane de euro. Iata ce se doreste sa fie realizat prin acest proiect ambitios in Romania. Asadar, prin.

Cele mai frumoase prezentatoare de la sport din Romania

Se stie despre prezentatoarele stirilor din sport ca au cel putin un lucru in comun, indiferent de postul tv la care activeaza. Arata formidabil! Iata care sunt cele mai frumoase prezentatoare de la sport din Romania! .

Cristian Busoi: Industria miniera din Romania are tot atat viitor cat in Polonia si Germania

Industria miniera din Romania are tot atat viitor cat in Polonia si Germania, considera europarlamentarul Cristian Busoi, vicepresedinte PNL. Acesta a reactionat la declaratiile facute de Frans Timmermans, pr.

Prima banca din Romania care-ti permite sa faci investitii la Bursa: cum se procedeaza

Institutiile bancare din Romania au tot venit cu solutii digitale si functii suplimentare in aplicatiile de mobile banking. Acum, se face un pas si spre investitii la Bursa. Libra Internet.

Vedeta controversata din Romania care il adora pe Gigi Becali: Este admirabil!

Cat a fost inchis in celula, in intuneric, Gigi Becali si-a insirat patimile pe hartie. Jurnalul sau l-a transformat, iar cand intr-un final Poarta Alba s-a deschis, in urma cu sase ani, latifundiarul a pornit inainte alt om, desi tot cu Rolls-ul la picioare. Chiar de acolo declara la acea vreme ca ziua eliberarii este .

Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara: A inceput al treilea val al epidemiei si sunt tot mai multe forme severe de boala la tineri, semn ca virusul a suferit mutatii

Medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes din Timisoara, spune ca al treilea val al epidemiei a inceput si ca tot mai multe forme severe ale bolii.

Cel mai poluat oras din Romania la ora actuala, cu PM 2,5 pe harta senzorilor independenti de monitorizare a calitatii aerului. Autoritatile inchid ochii si nu iau nicio masura

Craiova este sufocata de poluarea extrema, iar autoritatile par pasive in fata cetatenilor ce sunt nemultumiti. Nivelul poluarii creste din ce in ce mai mult in ultimii ani. in noaptea de 24 spre 25 ianuarie, Craiova a inregistrat 2,5 MP pe harta senzorilor independenti de monitorizare a calitatii aerului. Acest lucru il face cel mai .

Milionarul care isi bate joc de legile din Romania. Ce ilegalitate a mai comis acum (exclusiv)

Un milionar celebru ignora legile din Romania. Unde si-a parcat magnatul masina si despre cine este vorba? Si-a parcat bolidul neregulamnetar Dan Nicorescu este un milionar celebru. El este proprietarul unui parc auto impresionant. Recent, omul de afaceri a dovedit ca alege sa-si parcheze bolidul acolo unde vrea el, chiar si pe un loc interzis.

Ancheta de la Spitalul Judetean Suceava, primul focar de COVID din Romania: 28 de pacienti au murit din cauza nerespectarii regulilor de catre fosta conducere a unitatii medicale

Ancheta declansata de procurori la Spitalul Judetean din Suceava - devenit, la inceputul pandemiei, cel mai mare focar de COVID-19 din Romania - a scos la iveala nereguli grave. Din cauza nerespectarii masurilor de protectie de catre fosta conducere a unitatii medicale, au murit 28 de pacienti, afirma procurorii.

Dr. Adina Alberts, despre ritualul botezului din Romania. Ce le-a transmis preotilor din tara

Dr. Adina Alberts a vorbit despre ritualul botezului din Romania, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Ce le-a transmis preotilor din tara si care este cea mai buna solutie, conform specialistului, pentru a preveni situatii nefericite precum cea a bebelusului mort din Suceava. Ce decizie radicala a luat, acum, Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )