Libnet.ro
UNICEF

23:45

Eugen Teodorovici loveste in directia sefului ANAF: Trebuie sa dovedeasca ceea ce nu a reusit ca ministru

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici loveste in directia sefului ANAF: Trebuie sa dovedeasca ceea ce nu a reusit ca ministru

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, il pune la punct din nou) pe seful ANAF, Ionut Misa, in fapt, predecesorul sau. Este un alt lucru care trebuie schimbat cand faci planul pentru un an la. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: Lista rusinii trebuie sa dispara. Datornicii platesc penalitati mai mari decat la banci

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, ca lista cu datornicii persoane fizice de pe site-ul ANAF trebuie sa dispara. Acea lista trebuie sa dispara si sa nu mai fie publica.

Eugen Teodorovici: Vor fi bani pentru cresterea pensiilor. Legea va fi sustenabila

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus, miercuri, in emisiunea Punctul de intalnire, ca se lucreaza la studiul de impact privind Legea pensiilor. Este foarte importanta zona de finante, cum.

Eugen Teodorovici, anunt major privind TVA: Ce se va intampla din 2019

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a dat asigurari, miercuri seara, ca TVA-ul nu va fi crescut, ba chiar a sustinut ca acesta va scadea in curand de la 19 la 18%. Guvernul a spus foarte clar de la.

Varujan Vosganian, mesaj pentru Eugen Teodorovici: Luati in serios asta

Liderul deputatilor ALDE, Varujan Vosganian, i-a transmis miercuri, ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, in plenul Camerei Deputatilor, sa ia foarte, foarte in serios solicitarea pe care i-a adresat-o.

Eugen Teodorovici a realizat ca Romnia va avea proiecte pe timpul Presedintiei UE

Dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, declara in urma cu circa doua saptamani ca rolul Romaniei pe timpul presedintiei UE va fi de mediator, nu de a promova proiecte, dupa declaratia sa din intalnirea cu Pierre Moscovici, comisar european pentru afaceri economice si financiare, se pare ca si-a schimbat parerea.

Eugen Teodorovici: Ia ncalca tu, domnule presedinte, legea acum si arata-mi minuta sedintei CSAT

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teorodovici, sustine ca va cere in continuare desecretizarea minutei sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii din ziua in care s-a discutat despre rectificarea bugetara.

Ministerul Finantelor pregateste amnistia fiscala: Eugen Teodorovici a anuntat un pachet de restructura financiara

Eugen Tedororovici a anuntat, miercuri seara, ca Ministerul Finantelor lucreaza pentru a veni pana la finalul lunii octombrie cu un pachet de masuri care ar viza restructurarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )