Libnet.ro
UNICEF

19:00

Iranul condamna Reuters pentru propaganda impotriva regimului. VIDEO cu asasinele ninja, descoperirea facuta de jurnalisti

Adevărul Adevărul,
Iranul condamna Reuters pentru propaganda impotriva regimului. VIDEO cu asasinele ninja, descoperirea facuta de jurnalisti

Un juriu iranian a gasit duminica Reuters vinovata de propaganda impotriva regimului, in urma difuzarii unui reportaj video despre femei iraniene practicante de arte martiale. continuă pe Adevărul

Iranul considera agentia Reuters vinovata de propaganda impotriva regimului

Un juriu de la Teheran a gasit, duminica, agentia Reuters vinovata de propaganda impotriva regimului, dupa ce a difuzat un reportaj video despre femeile iraniene practicante de arte martiale. De asemn.

Iran: Agentia Reuters, gasita vinovata de propaganda impotriva regimului

Agentia Reuters a fost gasita vinovata de un juriu iranian de propaganda impotriva regimului, in urma difuzarii unui reportaj video despre femei iraniene practicante de arte martiale, care a antrenat deja, in.

Agentia Reuters, gasita vinovata de propaganda impotriva regimului din Iran.

Un juriu iranian a gasit duminica Reuters vinovata de propaganda impotriva regimului, in urma difuzarii unui reportaj video despre femei iraniene practicante de arte martiale, care a antrenat deja, in martie, suspendarea activitatilor agentiei in Iran, a anuntat presa locala, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Reuters a fost gasita vinovata, de asemena, de publicarea de informatii false cu scopul perturbarii opiniei publice, anunta agentia oficiala Irna, citand Parchetul General. Decizia .

Yulia Timoshenko face apel la cetateni sa se ridice impotriva regimului criminal condus de Yanukovic

Yulia Timoshenko, liderul opozitiei din Ucraina, a facut un apel la cetateni, sambata, sa se ridice impotriva regimului criminal al actualului lider Viktor Yanukovic, in alegerile de luna viitoare, conform.

Christina Aguilera ne ofera un nou teaser pentru clipul Your Body |VIDEO

Christina Aguilera arata senzational in videoclipul Your Body, ce urmeaza sa fie lansat in scurt timp. Dupa ce a dezvaluit in cadrul show-ului The Voices cateva imagini din clip, cantareata ne arata un nou teaser din Your Body in varianta necenzurata. Acesta o prezinta pe Christina dand foc la o masina, citind o revista cu [.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )