Libnet.ro
UNICEF

19:47

Guvernul inlocuieste ROBOR cu noul IRCC pentru Programul Prima Casa. Proiectul, pe agenda sedintei de joi

Adevărul Adevărul,
Guvernul inlocuieste ROBOR cu noul IRCC pentru Programul Prima Casa. Proiectul, pe agenda sedintei de joi

Guvernul va modifica joi Programul Prima Casa, astfel incat ratele la credite sa fie calculate in functie de noul indice IRCC, in loc de ROBOR. Bancile anuntasera ca vor aplica in continuare ROBOR, din cauza ca Guvernul a uitat sa modifice si legislatia specifica programului guvernamental. continuă pe Adevărul

Guvernul a aprobat inlocuirea ROBOR cu IRCC pentru programul Prima casa

Guvernul a aprobat joi un proiect de hotarare care prevede ca se va utiliza indicele de referinta pentru creditele acordate consumatorilor IRCC) in locul ROBOR, a anuntat ministrul finantelor, Eugen Teodorovici. Acesta va fi folosit pentru programele Prima Casa, Prima masina si Investeste in tine.

Guvernul inlocuieste ROBOR cu IRCC si pentru Prima Casa

Guvernul a adoptat, astazi un proiect de hotarare prin care inlocuieste ROBOR cu noul indice IRCC si pentru programele guvernamentale Prima Casa, Investeste in tine si Prima masina.

Programul Prima Casa pentru angajatii din sectorul privat: Statul va compensa pana la 50% din suma de baza a creditului ipotecar

La Programul ,,Prima Casa pot aplica acum si angajatii din sectorul privat, se spune intr-un comunicat de presa emis de Guvernul de la Chisinau. Cabinetul de ministri a aprobat miercuri, 29 mai, Regulamentul privind modul de acordare din bugetul de stat a compensatiilor pentru salariatii din sectorul privat, doritori sa participe la program.

Masuri de la Finante privind programul Prima Casa

Guvernul a adoptato hotarare care prevede ca pentru dobanda calculata creditelor acordate prin programele guvernamentale cu garantia statului se va utiliza indicele de referinta in locul.

Guvernul Canadei ratifica noul pact comercial nord-american

Guvernul Canadei inainteaza astazi, Parlamentului proiectul de lege pentru ratificiarea noului pact comercial nord- american, a declarat o sursa apropiata situatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )