Libnet.ro
UNICEF

19:17

ROBOR sau IRCC? Care ar fi o solutie mai buna pentru clientii bancilor?

Hotnews Hotnews,
 ROBOR sau IRCC? Care ar fi o solutie mai buna pentru clientii bancilor?

In data de 2 mai a. c. a fost publicata pentru prima oara mult asteptata valoare a indicelui de referinta pentru creditele acordate consumatorilor, abreviat IRCC. Conform calculelor, acesta a reiesit cu aproximativ 0,9 puncte procentuale mai mic decat valorile ROBOR. Desi aceasta diferenta pare relativ semnificativa, ea nu ne spune nimic despre cum va evolua valoarea acestui indice in continuare. Schimbarea in sine, risca nu doar sa nu duca la reducerea ratelor, ci ar putea genera distorsiuni si cheltuieli inutile atat bancilor cat si clientilor. continuă pe Hotnews

Cum ii pune Guvernul pe drumuri pe romanii care s-au imprumutat pentru Prima Casa: de ce trebuie sa renegocieze cu banca

Odata cu inlocuirea ROBOR cu indicele de referinta IRCC, pregatita de Guvern, romanii care si-au luat credit prin programul Prima Casa ar putea fi obligati sa faca un drum pana la banca. Toti romanii care si-au luat credit prin programul Prima Casa ar putea fi nevoiti sa faca un drum la banca. Ei ar putea [] .

Erdogan considera anularea alegerilor de la Istanbul cea mai buna decizie

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a salutat astazi anularea controversata, cu o zi inainte, a alegerilor municipale de la Istanbul, in care opozitia a optiunut o victorie, apreciind ca este cea mai buna decizie, relateaza AFP.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Rac -Forta de lucru esti doar tu, efortul e doar al tau, dar totusi informatiile pe care te bazezi pot veni acum de la altii intr-o forma foarte buna!.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn -Acasa este mediul in care iti incarci imediat bateriile dupa o zi obositoare, locul in care dragostea celor din familie te umple de bucurie,.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Sagetator -Alege cu grija ce emotii merita distruse si care merita amplificate! Tii in tine un sentiment si nu-l lasi sa se manifeste. il inabusi.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Scorpion -Esti de mare ajutor unor persoane aflate intr-o calatorie simbolica spre o destinatie care, deocamdata, le este neclara. Ar face bine sa te.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Pesti -Companionii tai sunt pesimisti, negativisti, neputinciosi, fricosi si evident ca te influenteaza si pe tine. Daca tii cont doar de ceea ce.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Varsator -La tine, succesele merg din unul intr-altul, adica o reusita deja atinsa nu te face sa te culci pe laurii victoriei si sa jubilezi, ci deja.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Balanta -Esti in plin proces de schimbare si ajustezi mereu cate ceva in beneficiul evolutiei tale. Priveste-te lucid si rational, exigent si.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Fecioara -Un proiect ce evolua prea repede pentru puterea ta de acceptare pare sa se linisteasca din senin. Esti luat prin surprindere de aceasta lentoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )