Libnet.ro
UNICEF

12:45

SPECIALISTI DIN PIATA BANCARA: IRCC - o aberatie matematica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SPECIALISTI DIN PIATA BANCARA: IRCC - o aberatie matematica

Bancherii din tara noastra sunt nemultumiti de noul indice de referinta a dobanzilor, IRCC, care a fost introdus in trimestrul al patrulea al anului trecut. Specialisti din domeniul bancar, aflati la seminarul EU-COFILE, care se desfasoara in aceste zile la Sinaia, au afirmat ca IRCC este o aberatie matematica, care se bazeaza pe prea multe variabile. continuă pe Ziarul Bursa

inca patru persoane retinute in cazul crimei din Piata Constitutiei

Politia Capitalei anunta, joi, ca inca patru persoane au fost retinute in cazul crimei din Piata Constitutiei, de la sfarsitul lunii septembrie, trei dintre ele fiind plasate in arest preventiv. in cauza sunt in spatele gratiilor in total 11 persoane, relateaza Mediafax.

Noi RETINERI in scandalul dintre INTERLOPI, din Piata Constitutiei, unde o persoana a fost OMORATA

Politia Capitalei anunta ca alti trei barbati au fost arestati in dosarulscandalului din Piata Constitutiei, de la sfarsitul lui septembrie. Totodata, o personaa a fost retinuta pentru 24 de ore.

Noi detalii despre crima din Piata Constitutiei. Trei persoane au fost arestate

Politia Capitalei anunta ca trei barbati au fost arestati in cazul crimeidin piata Constitutiei, atunci cand un barbat a fost ucis in urma incaierarii dintre doua clanuri. in continuarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )