Libnet.ro
UNICEF

18:30

BNR creste prognoza de inflatie pentru 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR creste prognoza de inflatie pentru 2019

Guvernatorul bancii centrale spune, insa, ca lucrurile sunt sub control Banca Nationala a Romaniei BNR) a majorat prognoza de inflatie pentru finele acestui an, din cauza socurilor din prima parte a anului curent. Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat vineri, la prezentarea Raportului trimestrial asupra inflatiei, ca prognoza de inflatie a institutiei este de 4,2% pentru finele acestui an, respectiv de 3,3% pentru 2020, fata de 3% pentru 2019 si 3,1% pentru 2020, cat preconiza institutia in luna februarie. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE BNR a majorat prognoza de inflatie pentru acest an de la 3% la 4,2%

Banca Nationala a majorat prognoza de inflatie pentru 2019 cu 1,2 puncte procentuale de la 3% la 4,2%, iar prognoza pentru 2020 urca cu 0,2 puncte procentuale, la 3,3%, a anuntat Banca Nationala a Romaniei, citata de Mediafax. in conferinta de presa de vineri, Isarescu a atras atentia ca inflatia vine sa corecteze dezechilibrele din economie, si ca o face afectandu-i in primul rand pe cei cu venituri mici. Isarescu s-a mai referit la cresterea economica de 5% din primul trimestru, aratand ca orice crestere e buna, cata vreme nu duce la dezechilibre. Or, a mai spus Guvernatorul, aceasta crestere amplifica dezechilibrele, cel putin pe cel extern.

BNR a majorat prognoza de inflatie pentru acest an de la 3% la 4,2%

Banca Nationala a majorat prognoza de inflatie pentru 2019 cu 1,2 puncte procentuale de la 3% la 4,2%, iar prognoza pentru 2020 urca cu 0,2 puncte procentuale, la 3,3%, a anuntat Banca Nationala a Romaniei, citata de Mediafax.

BNR a crescut la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an

Banca Nationala a Romaniei BNR) a crescut de la 3% la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an, in contextul in stimularea cererii interne peste potentialul economiei si cresterea pretului petrolului la nivel international au pus presiune pe inflatie, a anuntat, vineri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa.

BNR majoreaza prognoza pe inflatie la 4,2% pentru finalul anului

Banca Nationala a Romaniei BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si estimeaza o inflatie de 3,3% pentru 2020, a anuntat, miercuri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa in care a prezentat.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vreme in general frumoasa, cu scurte perioade de ploi si vant puternic

In capitala, vremea va fi in general frumoasa, dar vor fi si instabilitati atmosferice temporare, afirma Administratia Nationala de Meteorologie in prognoza speciala pentru Bucuresti valabila pana marti, ora 10. 00 dimineata.

Zentiva Romania, afaceri de 149 mil. lei in primul trimestru. Pentru 2019 planuieste lansarea a 10 noi medicamente

Zentiva a raportat pentru primul trimestru al anului 2019 o cifra de afaceri de 149 mil lei, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului precedent si un profit operational de 38 mil lei. In 2018, Zentiva Romania si-a majorat capacitatea de.

BNR prognozeaza o crestere accelerata a inflatiei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si estimeaza o inflatie de 3,3% pentru 2020, a anuntat, miercuri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Dragnea il ataca pe Isarescu: BNR are niste comentatori foarte buni si foarte isteti

Presedintele PSD Liviu Dragnea il ironizeaza pe guvernatorul Mugur Isarescu, dupa ce Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat ca a majorat prognoza de inflatie pentru acest an de la 3% la 4,2%.

BNR a majorat prognoza de inflatie. Isarescu, un nou atac la adresa Guvernului

Mugur Isarescu a anuntat, vineri, ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an. De asemenea, BNR estimeaza o inflatie de 3,3% pentru 2020. Amintim.

Prognoza meteo pentru 12 zile. Vezi cum e vremea in intervalul 20 mai 2 iunie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 20 mai 2 iunie. Meteorologii anunta ca vremea se va incalzi usor, astfel ca valorile termice vor fi in crestere cu cateva grade Celsius in toate regiunile tarii. in perioada 24 26 mai, sunt asteptate ploi insemnate cantitativ in mai multe zone din [] .

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )