Libnet.ro
UNICEF

22:01

Chinezii intra pe piata bancara din Romania. Isarescu: Bank of China preconizeaza sa desfasoare operatiuni din luna decembrie a acestui an

B1 B1,
Chinezii intra pe piata bancara din Romania. Isarescu: Bank of China preconizeaza sa desfasoare operatiuni din luna decembrie a acestui an

Piata bancara romaneasca se pregateste pentru sosirea unui nou jucator si inca unul cu nume important. incepand din luna decembrie, Bank of China va opera in Romania, a anuntat guvernatorul BNR, Mugur. continuă pe B1

Isarescu: Bank of China preconizeaza sa desfasoare operatiuni in Romania din luna decembrie a acestui an

Bank of China isi va incepe operatiunile din Romania in decembrie, a anuntat Guvernatorul BNR Mugur Isarescu in timpul unui discurs tinut cu ocazia aniversarii a 70 de ani de relatii bilaterale Romania - Republica Populara Chineza. infiintarea pe teritoriul Romaniei de catre Bank of China a unei sucursale, ce preconizeaza sa desfasoare operatiuni din luna decembrie a acestui an este rezultatul firesc al acestor evolutii pozitive. Doresc sa remarc prezenta domnului Guo Lixin, director general al acestei sucursale, caruia ii urez succes in activitate, a spus Isarescu.

Modelul Ford Puma, produs exclusiv in Craiova, se lanseaza pe piata din Romania. Ce pret va avea (FOTO)

Modelul Ford Puma, produs exclusiv in Craiova, se lanseaza pe piata din Romania de la 16. 500 Euro cu TVA. CUTREMUR MONDEN! ADIO, SALMAN KHAN! IULIA VANTUR A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Acest pre.

ASOCIATIA ORASELOR DIN ROMANIA: 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a transmis ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019, iar primarii cer solutii pentru aceasta problema. De asemenea, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii bugetului pentru 2020, care sa includa asigurarea finantarii serviciilor publice care functioneaza in aproape toate unitatile din mediul urban - licee, spitale, crese, servicii de evidenta informatizata a persoanei, case de cultura, centre permanente pentru persoane in varsta si alte servicii sociale.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I, 10 noiembrie. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania. UPDATE rezultate finale, oficiale, ale votului pentru alegerile prezidentiale in Bucuresti, situatia pe sectoare: SECTORUL 1 Klaus Iohannis 40,138 Viorica Dancila 19,895 SECTORUL 2 Klaus Iohannis 51,740 Viorica Dancila 28,924 SECTORUL 3 Klaus .

Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om. Ce s-a intamplat acolo

Votul este unul dintre principiile de baza ale democratiei. Cu toate acestea, pana la ora transmiterii stirii, intr-o sectie de votare din Romania, un singur om si-a ales presedintele. Ce s-a intamplat acolo? Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om Duminica, 10 noiembrie, cetatenii romani sunt asteptati la urnele de vot .

Asociatia Oraselor din Romania anunta ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a avertizat miercuri ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019. in acest sens, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii.

Cat de adevarata este afirmatia tinerii din Romania nu voteaza?

Dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, multi comentatori au afirmat ca tinerii din Romania au iesit in numar mic la vot iar acest lucru a influentat intr-o mare masura rezultatele obtinute de candidati in special, Dan Barna). Am incercat sa vedem cat adevar este in aceasta afirmatie.

Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene a investit 1 milion de lei intr-un proiect destinat ONG-urilor

Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene ACRAFE) a anuntat marti finalizarea proiectului Dezvoltarea capacitatii sectorului ONG de formulare a politicilor publice in vederea optimizarii procesului de implementare a Programelor Operationale finantate prin fondurile europene structurale si de investitii FESI) 2014-2020, investitie de circa 1 milion de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )