Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ludovic Orban, dupa intalnirea cruciala cu guvernatorul BNR: Am discutat solutii pentru indreptarea stricaciunilor

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa intalnirea cruciala cu guvernatorul BNR: Am discutat solutii pentru indreptarea stricaciunilor

Ludovic Orban a declarat la iesirea sediului BNR, dupa intalnirea cu Mugur Isarescu, ca a discutut cu guvernatorul despre domeniul politicilor fiscale, domeniul politicilor bugetare, dar si cel al policilor. continuă pe Antena3

intalnire de gradul zero intre Ludovic Orban, Florin Citu si guvernatorul BNR. Care sunt principalele teme de discutie

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, de la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Potrivit programului de vineri al prim.

Orban, dupa intalnirea cu Isarescu: Am luat decizia coordonarii politicii fiscale cu cea monetara. Ne dorim cresterea colectarii si reducerea evaziunii

Am facut o analiza a situatiei economice, o analiza referitoare la deficite- cel bugetar si cel de cont curent- , o analiza a inflatiei si a evolutiei acesteia, cu toate consecintele legate de dobanzi si de creditare. Toate acestea pentru a corela politicile fiscale cu cele monetare in vederea crearii unui fundament solid pentru dezvoltarea economica. Am luat aceasta decizie de a ne coordona deciziile intre Guvern si BNR, a spus premierul Ludovic Orban dupa iesirea de la discutiile cu Guvernatorul Bancii Centrale, la care a participat si ministrul Finantelor Florin Citu.

Premierul Orban, dupa intalnirea cu guvernatorul BNR: imbunatatirea colectarii si controlul cheltuielilor, doua dintre obiectivele PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, la capatul intalnirii cu Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, ca imbunatatirea colectarii si controlul cheltuielilor sunt doua dintre masurile pe care cabinetul sau.

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

Viktor Orban, mesaj pentru Ludovic Orban, dupa preluarea mandatului de PREMIER: Ungaria este pregatita sa coopereze. Pot sa va asigur

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat, marti, peliderulPNL Ludovic Orban pentru numirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Pot sa va asigur ca Ungaria este pregatita sa coopereze.

Continua epurarile din Guvern. Lista cu cei 60 de pesedisti inlaturati de Ludovic Orban dupa primele trei zile

Inca 20 de secretari de stat si consilieri au fost inlaturti astazi din Guvern, se arata intr-o decizie publicata vineri in Monitorul Oficial. Astept sa fac febra musculara de la semnat demiteri, declara Ludovic Orban in prima sedinta de guvern, de miercuri, inlaturand de atunci aproximativ 60 pesedisti din Guvern. O parte dintre acestia nu au mai asteptat sa fie dati afara si si-au prezentat demisia.

Ludovic Orban continua maratonul intrevederilor dupa preluarea mandatului: Premierul se intalneste, vineri, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban se va intalni, vineri, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm. Potrivit programului oficial al prim-ministrului, transmis de Biroul de presa al Guvernului, Orban va avea vineri, l.

Mugur Isarescu il contrazice pe Ludovic Orban: Economia nu este pe fundul prapastiei, nici pe buza ei

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a declarat vineri ca economia nu este pe fundul prapastiei, dupa ce premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannisau precizat ca PSD a lasat un.

Sedinta de urgenta la Cotroceni. Ce au discutat Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis, intr-o sedinta informativacare a avut loc joi, la Palatul Cotroceni,mai multe date oficiale care arata cu exactitate situatia economica a tarii.

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, intalnire cu Mugur Isarescu, la sediul BNR

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu se intalnesc, vineri, cuguvernatorul Mugur Isarescu, la sediul Bancii Nationale a Romaniei BNR). GALERIE FOTO inainte de intrevedere,.

ştiri din Economie

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )