Libnet.ro
UNICEF

16:45

Alba Iulia ofera gratis terenuri companiilor care investesc cel putin 1,5 milioane de euro

B1 B1,
Alba Iulia ofera gratis terenuri companiilor care investesc cel putin 1,5 milioane de euro

Municipalitatea din Alba Iulia a anuntat ca ofera gratuit terenuri pentru companiile care investesc mai mult de 1,5 milioane de euro, ca parte a unei serii de masuri menite sa incurajeze potentialii investitori. continuă pe B1

Alba Iulia da terenuri gratuite celor care isi fac un business in judet

Autoritatile din Alba Iulia ofera terenuri gratuite celor care investesc mai mult de 1,5 milioane de euro intr-un business in judetul Alba. Investitorii vor avea posibilitatea sa cumpere terenul respectiv daca investitiile depasesc 5 milioane de euro.

Terenuri gratuite in Alba Iulia pentru investitii de peste 1,5 milioane euro

Autoritatile din Alba Iulia isi intensifica anul acesta preocuparea pentru atragerea de investitori si cresterea turismului. in acest sens, municipalitatea a adoptat o serie de masuri menite sa incurajeze potentialii investitori sa isi deschida puncte de lucru aici. Printre acestea, cele mai importante sunt oferirea de terenuri gratuite pentru investitii mai mari de 1,5 milioane de euro si posibilitatea de achizitie a terenului in discutie daca investitiile depasesc 5 milioane de euro, in conditiile legii si beneficiind de acordurile institutionale in vigoare.

Liberalii schimba viceprimarul PPDD din Alba Iulia. Noul sef este un om de afaceri cu functie de director la Electrica

Alba Iulia va avea un nou viceprimar, membru al noului PNL. Decizia va fi luata in 20 februarie 2015 de catre majoritatea consilierilor locali. Locul viceprimarului PPDD Dorin Serdean va fi luat de liberalul Gabriel Plesa, fost presedinte al organizatiei PNL Alba Iulia.

Business report: Bancherii dau conversia pe falimentul personal; Un roman, un german si un francez vor sa-si cumpere o casa. Ce urmeaza ramane un paradox al statisticilor din UE; Terenuri gratuite in Alba Iulia pentru investitii de peste 1,5 milioane eur

Centralele ieftine de apartament dispar de pe piata. Incepand din aceasta toamna, romanii isi vor putea instala doar centrale termice cu condensare, care sunt mult mai scumpe decat modelele clasice. Cum pot scapa clientii bancilor de executarea silita a locuintei. Legislatia nationala nu-i protejeaza direct pe clientii bancilor care sunt in postura de a le fi executata silit locuinta, dar oamenii isi pot pastra casele daca invoca anumite reglementari si decizii europene.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )