Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alba Iulia, primul oras inteligent din Romania

Antena3 Antena3,
Alba Iulia, primul oras inteligent din Romania

Orasul Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent smart city) din Romania, ca urmare a derularii unui proiect-pilot ce ar urma sa se finalizeze pana in anul 2018, a anuntat, miercuri,. continuă pe Antena3

Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania

Orasul Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania, ca urmare a derularii unui proiect-pilot care ar urma sa se finalizeze pana in anul 2018, potrivitministrului Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, Marius Bostan. Toate lucrurile pe care le-am facut sunt publicate pe site. Daca nu este clar, intrebati-ne! in ceea ce priveste conceptul [].

[P] PostMaster este primul operator postal din Romania care ofera trasabilitatea plicurilor prin GPS

Noul serviciu TrackTrace ofera localizarea in timp real a corespondentei, de la preluarea ei de catre postas si pana la momentul livrarii acesteia la cutia postala a destinatarului. PostMaster, membra a Austrian Post Group si cel mai mare furnizor privat de servicii postale din Romania, este primul operator cu acoperire nationala care introduce acest tip de serviciu, care asigura trasabilitatea serviciilor postale.

Business Report:Cresterea pe 2016: calitate proasta, cantitate mare, pret si mai mare;Therme Bucuresti va deschide primul observator privat din Romania;Efectul pervers al ieftinirii petrolului asupra industriei otelului din Europa

Ce locuinta e potrivita pentru cumparat. Un studiu DTZ Echinox arata ca piata rezidentiala din Romania ramane. 7 momente cheie din istoria Mazda. Mazda este unul dintre cei mai celebri producatori de automobile din.

Cum a ajuns un student din Alba Iulia actor in celebrul serial Vikings

Un tanar de 21 de ani din Alba Iulia, student la Arheologie, a trait atmosfera de pe platourile de filmare ale unui serial celebru. Alex Stanciu a filmat timp de cinci zile pentru Vikings, in rolul unui soldat saxon.

Procurorul Ilie Narita, succesorul lui Augustin Lazar la sefia Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia

Procurorul Ilie Narita a preluat conducerea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia dupa numirea lui Augustin Lazar in functia de Procuror General al Romaniei. Narita a fost numit cu delegatie pana in luna octombrie 2016.

Proiect de 5 milioane de euro pentru un spatiu expozitional in Palatul Principilor din Cetatea Alba Iulia

Primaria Alba Iulia va transforma o parte din Palatul Principilor in spatiu expozitional. Proiectul estimat la aproape 5 milioane de euro ar urma sa fie finantat din fonduri europene.

Promisiunile ratate de administratia din Alba Iulia: drumurile din noile cartiere, strandul, sala polivalenta

Mircea Hava conduce administratia locala din Alba Iulia de 20 de ani si se pregateste pentru un nou mandat la conducerea primariei. Primarul PNL are un bagaj destul de insemnat de realizari, dar a ramas corigent in ceea ce priveste unele promisiuni facute in decursul anilor.

FOTO. Se deschide primul observator astronomic privat din Romania

Primul observator astronomic privat din Romania se va deschide, in cateva luni, in apropiere de Bucuresti.

REVISTA PRESEI. Cum traiesc locuitorii celei mai sarace localitati din Romania

In ziarele de luni citim noi dezvaluiri despre scandalul in care este implicata compania producatoare de dezinfectanti Hexi Pharma, dar si despre cum traiesc locuitorii celei mai sarace localitati din Romania.

''Industria telecom din Romania este una de succes

''Industria telecom din Romania este una de succes, in care vedem perfomante bune, dar uneori trebuie sa intervenim, in sensul ca nu trebuie sa lasam firmele mari sa blocheze inovatia sau intrarea unor firme mici, inovative, pe piata, a afirmat, azi, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, la cea de-a XX-a editie a expo-conferintei Ziua Comunicatiilor 2016, potrivit unor surse din presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )