Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul facut de cel mai mare producator de lactate din Romania

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de cel mai mare producator de lactate din Romania

Actionarii Albalact Alba Iulia, cea mai mare companie locala din industria laptelui, au incheiat un acord cu grupul francez Lactalis, in urma caruia producatorul din Alba Iulia va fi preluat de catre grupul. continuă pe Antena3

Toyota este cel mai mare producator auto din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Toyota a vandut anul trecut 10,15 milioane de vehicule, in scadere cu 0,8% fata de 2014, insa compania nipona si-a pastrat pentru al patrulea an consecutiv titlul de cel mai mare producator auto din lume, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,93 milioane de unitati, transmite DPA.

Cel mai mare fan al lui Lionel Messi. Gestul induiosator al copilului a impresionat internetul. BBC a declansat o ancheta ca sa-l gaseasca

Identitatea baietelului supranumit cel mai mai fan al lui Lionel Messi a fost dezvaluita de BBC News. Murtaza Ahmadi, in varsta de 5 ani, din Afganistan, a cucerit internetul cu tricoul lui realizat.

Stat Islamic NU este cel mai mare dusman al SUA. De unde vine o amenintare mai mare

Frontul Al-Nusra, filiala siriana a retelei teroriste Al-Qaida, reprezinta, pe termen lung, o amenintare mai mare decat organizatia terorista Stat Islamic pentru Statele Unite, conform unui raport elaborat de.

Business Report: Epopeea creantei Libia: Instanta a taiat la jumatate pretentiile Fiscului fata de cel mai mare datornic din Romania; Negocierile au esuat. Gunoaiele nereciclate, aruncate in bratele lui Ciolos; Cifrele inseamna oameni: peste 1.100 dintre

Angajatii Renault din Algeria, trimisi in somaj tehnic din cauza frigului din Romania Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic. BCE ar putea reextinde in martie programul de relaxare cantitativa Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a precizat vineri, la.

SUA au devenit cel mai mare paradis fiscal din lume

Dupa ce ani de zile, oficialii din SUA au acuzat bancile straine din paradisuri fiscale, ca-i ajuta pe americanii bogati sa evite plata taxelor, a venit randul lor sa devina un paradis pentru nababii straini care vor sa fenteze plata impozitelor si sa aiba secretul bancar garantat.

Anuntul facut de compania care a preluat McDonalds. Ce se va intampla cu restaurantele din Romania

McDonalds Romania, cel mai mare lant de restaurante de pe piata locala, va investi in acest an circa 25 de milioane de lei, aproape dublu fata de investitiile din anul trecut, si va deschide 7 cafenele .

Astronomii au descoperit cel mai mare sistem solar

Anuntul facut de BCR, cea mai mare institutie de credit din Romania

BCR, cea mai mare institutie de credit din Romania in functie de active, vrea sa deschida cate 10 unitati pe an in urmatorii ani, astfel incat sa extinda reteaua de la cele 511 agentii existente,.

Se redeschide Polivalenta. Cea mai mare sala de sport din Baragan, inchisa pentru ca nu avea autorizatie ISU

Cea mai mare sala de sport din Calarasi, care a costat 10 milioane de euro, inchisa in urma cu trei luni pentru ca nu are autorizatie de functionare din partea ISU, se redeschide. Joi, 28 ianuarie, va avea loc primul meci de handbal, dupa ce echipa orasului, AHC Dunarea a jucat in sali de sport de la Constanta.

Albalact, ultimul mare producator autohton de lactate, a fost cumparat de grupul francez Lactalis

Albalact, ultimul mare producator autohton de lactate, a fost cumparat de grupul francez Lactalis, lider mondial in domeniu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )