Libnet.ro
UNICEF

10:30

CFR Calatori suplimenteaza numarul de trenuri pentru minivacanta de 1 Decembrie

Adevărul Adevărul,
CFR Calatori suplimenteaza numarul de trenuri pentru minivacanta de 1 Decembrie

Fata de graficele zilnice de circulatie, in aceasta perioada sunt suplimentate trenurile catre destinatii precum: Alba Iulia, Iasi, Timisoara, Satu Mare, Cluj-Napoca, Galati, dar si spre destinatiile turistice de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani, etc. Compania face o serie de recomandari prvidind evitarea taxarii suplimentare in tren. continuă pe Adevărul

CFR Calatori suplimenteaza numarul de trenuri spre anumite destinatii, cu ocazia minivacantei de 1 Decembrie

Numarul de trenuri care circula spre destinatii de interes pentru turisti in aceasta minivacanta de 1 Decembrie va fi suplimentat, iar vanzarea biletelor fara loc va fi limitata, pentru a se evita supra-aglomerarea vagoanelor, a anuntat CFR Calatori.

CFR Calatori suplimenteaza numarul de trenuri cu ocazia minivacantei de 1 decembrie

CFR Calatori opereaza cu intreg parcul activ de material rulant si programeaza suplimentar, capacitati de transport pe rutele la care se inregistreaza cele mai mari solicitari,in contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei, potrivit unui comunicat al CFR Calatori.

Schimbare dramatica a vremii! Prognoza meteo pentru luna decembrie

Meteorologii anunta schimbarea brusca a vremii, in mai multe zone ale tarii. in aceasta noapte intra in vigoare o atentionare cod galben, pentru zonele de deal si de munte, centrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )