Libnet.ro
UNICEF

22:45

Complexul Energetic Hunedoara iese din insolventa, a decis Curtea de Apel Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Complexul Energetic Hunedoara iese din insolventa, a decis Curtea de Apel Alba Iulia

Complexul Energetic Hunedoara va iesi din insolventa potrivit unei hotarari a Curtii de Apel Alba Iulia. Decizia anuleaza sentinta Tribunalului Hunedoara prin care, in luna iunie a acestui an, a fost deschisa procedura in acest sens. Decizia Curtii de Apel Alba Iulia este definitiva. continuă pe Adevărul

Curtea de Apel: Complexul Energetic Hunedoara iese din insolventa. Hotararea instantei este definitiva

Curtea de Apel Alba Iulia a solutionat marti apelurile formulate impotriva hotararilor pronuntate de judecatorul sindic al Tribunalului Hunedoara in dosarul de insolventa al Complexului Energetic Hunedoara CEH) si a respins cererea privind deschiderea procedurii insolventei, a declarat purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Complexul Energetic Hunedoara iese pentru a doua oara din insolventa, in urma unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia a solutionat marti apelurile formulate impotriva hotararilor pronuntate de judecatorul sindic al Tribunalului Hunedoara in dosarul de insolventa al Complexului Energetic Hunedoara CEH) si a respins cererea privind deschiderea procedurii insolventei, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al CA Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Insolventa Complexului Energetic Hunedoara, respinsa la Curtea de Apel Alba Iulia. Decizia este definitiva

Curtea de Apel Alba Iulia a respins cererea privind intrarea in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara. Instanta a admis apelurile declarate in cauza si a dispus anularea deciziei judecatorului sindic de la Tribunalul Hunedoara.

Curtea de Apel Alba Iulia a decis iesirea din insolventa a Complexului Energetic Hunedoara

Magistratii de la Curtea de Apel Alba Iulia au discutat marti apelurile formulate impotriva hotararii sindic al Tribunalului Hunedoara in dosarul de insolventa a Complexului Energetic.

Dragos Pislaru: Teamnet trebuie sa cedeze platforma REVISAL pentru ca o are in mod fraudulos, a decis Curtea de Conturi

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat la Digi24 ca exista o decizie a Curtii de Contruri ca arhitectura sistemului REVISAL Registrul General de Evidenta a Salariilor), folosita pentru evidenta angajatilor din sistemul privat sa fie predata de firma Teamnet, companie controlata de deputatul Sebastian Ghita, informeaza News. ro. Ministrul spune ca, in lipsa acestei platforme, nu s-a putut dezvolta registrul salariilor din sistemul public care va sta la baza legii salarizarii unitare.

Romania iese din top 40 tari atractive pentru proiecte de energie regenerabila

Romania pierde din atractivitatea pentru investitii in proiecte de energie regenerabila, parasind topul celor mai atractive 40 de tari din acest sector, dupa ce, anul trecut, s-a clasat pe locul 34, se arata in raportul bianual EY Renewable energy country attractiveness index RECAI), potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )