Libnet.ro
UNICEF

19:17

Complexul Energetic Hunedoara a iesit din insolventa dupa patru luni

Adevărul Adevărul,
Complexul Energetic Hunedoara a iesit din insolventa dupa patru luni

Complexul Energetic Hunedoara a iesit din insolventa, la numai patru luni de la intrarea in procedura de reorganizare judciara, in urma unei decizii luate marti de Curtea de Apel Alba Iulia, in urma unui apel facut de un sindicat. continuă pe Adevărul

Cererea de intrare in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara, anulata si rejudecata

Curtea de Apel Alba Iulia a admis marti apelul formulat de Sindicatul Noroc Bun Petrosani impotriva sentintei date de un judecator sindic de la Tribunalul Hunedoara, care a admis, in 7 ianuarie, cererea de intrare in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara, aceasta fiind anulata si cauza trimisa spre rejudecare la instanta de fond.

Doua bubuituri au zguduit casele din Yorkshire, dupa ce doua aeronave RAF Typhoons au fost solicitate sa intercepteze un avion care a pierdut legatura cu solul

Doua bombe sonice au fost aruncate langa casele din Yorkshire, dupa ce doua avioane RAF Typhoons au fost solicitate sa intercepteze un avion de pasageri care a pierdut contactul radio, potrivit.

Miracol in Nairobi! O fetita de 18 luni, gasita vie sub daramaturi dupa patru zile

O fetita de 18 luni a fost gasita vie sub daramaturi, dupa ce in urma cu aproape patru zile o cladire s-a prabusit in capitala kenyana, in urma ploilor abundente.

Becali iar a amenintat ca s-ar putea retrage din fotbal, dupa ce Steaua a pierdut titlul in fata Astrei (VIDEO)

Lovitura primita de Gigi Becali, chiar de Paste. Steaua a pierdut titlul in fata Astrei, fapt ce a starnit furia latifundiarului din Pipera. Gigi a anuntat ca este nemultumit de echipa si a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )