Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

Curtea de Apel Alba Iulia a decis iesirea din insolventa a Complexului Energetic Hunedoara

B1 B1,
Curtea de Apel Alba Iulia a decis iesirea din insolventa a Complexului Energetic Hunedoara

Magistratii de la Curtea de Apel Alba Iulia au discutat marti apelurile formulate impotriva hotararii sindic al Tribunalului Hunedoara in dosarul de insolventa a Complexului Energetic. continuă pe B1

Complexul Energetic Hunedoara iese din insolventa, a decis Curtea de Apel Alba Iulia

Complexul Energetic Hunedoara va iesi din insolventa potrivit unei hotarari a Curtii de Apel Alba Iulia. Decizia anuleaza sentinta Tribunalului Hunedoara prin care, in luna iunie a acestui an, a fost deschisa procedura in acest sens. Decizia Curtii de Apel Alba Iulia este definitiva.

Insolventa Complexului Energetic Hunedoara, respinsa la Curtea de Apel Alba Iulia. Decizia este definitiva

Curtea de Apel Alba Iulia a respins cererea privind intrarea in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara. Instanta a admis apelurile declarate in cauza si a dispus anularea deciziei judecatorului sindic de la Tribunalul Hunedoara.

Magistrat de la Curtea de Apel Alba Iulia, judecat pentru ucidere din culpa. A lovit cu masina un pieton care a murit la spital

Un magistrat de la Curtea de Apel Alba Iulia a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa. Judecatoarea Cristina Nicoara va fi judecata dupa ce a lovit cu masina un barbat pe o trecere de pietoni din Alba Iulia, victima decedand dupa cateva zile la spital. Dosarul a fost inregistrat la Curtea de Apel Cluj-Napoca.

Curtea de Apel: Complexul Energetic Hunedoara iese din insolventa. Hotararea instantei este definitiva

Curtea de Apel Alba Iulia a solutionat marti apelurile formulate impotriva hotararilor pronuntate de judecatorul sindic al Tribunalului Hunedoara in dosarul de insolventa al Complexului Energetic Hunedoara CEH) si a respins cererea privind deschiderea procedurii insolventei, a declarat purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Complexul Energetic Hunedoara iese pentru a doua oara din insolventa, in urma unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia a solutionat marti apelurile formulate impotriva hotararilor pronuntate de judecatorul sindic al Tribunalului Hunedoara in dosarul de insolventa al Complexului Energetic Hunedoara CEH) si a respins cererea privind deschiderea procedurii insolventei, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al CA Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Criminalul prostituatei din Alba Iulia, judecat pentru omor calificat. Mihai Pandelea poate primi inchisoare pe viata

Criminalul din Alba Iulia care a ucis cu 25 de lovituri de cutit o prostituata cu care obisnuia sa intretina relatii sexuale va fi judecat pentru omor calificat. Tribunalul Alba a admis in cursul procesului solicitarea Parchetului si a schimbat incadrarea juridica. in aceste conditii Mihai Pandelea risca inchisoarea pe viata.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )