Libnet.ro
UNICEF

12:00

Elena Udrea: Cerem Guvernului sa arate ca exista solutii pentru reducerea CAS sau sa isi asume ca nu este in stare sa o faca (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea: Cerem Guvernului sa arate ca exista solutii pentru reducerea CAS sau sa isi asume ca nu este in stare sa o faca (VIDEO)

LiderulPMP, Elena Udrea, a cerut Guvernuluiponta, luni, la Alba Iulia, sa aduca argumente privind sustenabilitatea reducerii CAS sau sa recunoasca ca nu pot face aceasta reducere. Cer domnului. continuă pe B1

Elena Udrea: Lupta pentru Cotroceni se da intre mostenitoarea lui Basescu si mostenitorul lui Nastase

Presedintele PMP, Elena Udrea, afirma, pe Facebook, ca lupta pentru Cotroceni se va da intre mostenitoarea lui Traian Basescu si mostenitorul lui Adrian Nastase.

Elena Udrea se lauda cu racolari, dar ia praful de pe toba

Elena Udrea se lauda cu racolari spectaculoase pentru Miscarea Populara, dar a luat praful de pe toba, scrie stiripesurse. ro. Liderul PMP anunta ca a luat sub aripa sa filiala PNL Mehedinti si o.

Elena Udrea il provoaca pe premierul Victor Ponta la ALS Ice Bucket (VIDEO)

Elena Udrea a afirmat, luni, la Alba Iulia, ca a decis sa accepte provocarea lansata de primarul Clujului, Emil Boc, si isi va turna galeata cu gheata in cap, in fata Guvernului. Accept provocarea.

Elena Udrea, proiectul lui Traian Basescu

A spune Traian Basescu o sustine pe Elena Udrea e un pleonasm. Pentru ca Traian Basescu inseamna Elena Udrea. A fost proiectul lui de la bun inceput si doar cei care au vrut sa vada si sa creada altceva au refuzat evidentele. Pentru multi a fost nevoie de 10 ani, ca sa ramana uimiti, debusolati, socati de recunoasterea acestei alegeri care a avut loc la nici o luna dupa ce prelua mandatul de presedinte.

Elena Udrea: PSD vrea o lege a gratierii nu pentru detinutii cu pedepse minore, ci pentru politicienii acuzati de coruptie (VIDEO)

PSD vrea o Lege a gratierii pentru politicienii acuzati de coruptie, nu pentru detinutii cu pedepse minore. Elena Udrea, candidatul PMP la prezidentiale a subliniat ca dorinta celor de la putere de a promova o.

Tolontan: Elena Udrea va fi chemata cu siguranta la DNA pentru a da explicatii despre gala Bute

Presedintele Traian Basescu l-a facut lichea pe Catalin Tolontan, la scurta vreme dupa ce jurnalistul publica pe blogul sau un articol in care spunea ca este foarte probabil ca, in curand, Elena Udrea sa.

Simpatizantii lui Basescu se simt TRADATI de sustinerea presedintelui pentru Elena Udrea

Simpatizantii lui Traian Basescu se simt tradati de alegerea de a o sustine pe Elena Udrea la prezidentiale. Importanti oameni politici, apropiati ai presedintelui, considera ca nu a fost prea inspirat cand.

Elena Udrea: Lupta pentru Cotroceni se da intre mostenitoarea lui Traian Basescu si mostenitorul lui Adrian Nastase

Elena Udrea afirma, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca lupta pentru fotoliul de presedinte se da intre ea, mostenitoarea lui Traian Basescu, si Victor Ponta, mostenitorul lui Adrian Nastase.

Elena Udrea, de la poseta la salamul Victoria

Fiind in plina campanie electorala, Elena Udrea se plimba prin magazinele alimentare si cumpara salam Victoria si ardei. intr-o incercare nereusita de a parea populara, Udrea a si postat imagini din.

Elena Udrea: Ii cer lui Klaus Iohannis si opozitiei sa nu voteze reducerea CAS/ Schimbarea legii migratiei politice, o ocazie de a muta primari mai ales la partidul lui Tariceanu

Liderul PMP Elena Udrea a solicitat luni liderului PNL Klaus Iohannis si celorlalti membri ai opozitiei sa nu voteze legea de reducere a CAS. Senatul, convocat in sesiune extraordinara, se va reuni, luni, in sedinta de plen pentru a analiza cererea de reexaminare, transmisa Parlamentului de presedintele Traian Basescu, cu privire la proiectul legislativ care reduce CAS cu cinci puncte procentuale la angajator.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )